Brief schreiben A1 bis C1

4.1 (92)

Education | 3.1MB

Description

Een prachtige nieuwe app met geluid, schrijven en de belangrijkste Duitse vocabulaire voor alle niveaus (het schrijven van A1-A2-B1-B2-C1) die u nodig hebt op het examen.
Alle Duitse vocabulaire met vertaling. Het schrijven van een brief is een belangrijke creatie in bezetting, school en persoonlijke relaties met informatie, de vlucht. We hebben hier voor u samengevat, hoe u uw gedachten kunt schrijven om de brief aan de relevante situatie te schrijven.
Brief schrijven. A 1 TOT C 1 - Examen - Schrijf: Taak - Tips voor de examendelen - Lees schriftelijk en zou u daarom schrijven.
De gelegenheden voor een brief zijn erg verschillend: een applicatie, een brief aan een Bedrijf of autoriteit, communicatie met een vriendin of een vriend en nog veel meer. Het is daarom belangrijk dat u denkt aan de letter van een brief over wie de ontvanger van de brief is, omdat dan het type brief waarvan de constructie, inhoud en taal afhankelijk is van de naam van welke C1 met geluid. Alle Duitstalige testen met het nieuwste audio-pad om de taal te leren.
Voorbereiding voor Duits onderzoek A1 tot C1.

Show More Less

Information

Updated:

Version: 6.5.0

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like