Details

Summerbreak - Assen Beweegt

3 (0)

Sports | 24.7MB

Description

Dit jaar vindt de Summerbreak plaats van 3 t/m 7 augustus. De Summerbreak is een sport, spel en cultuur week. Gedurende deze week kunnen alle Assenaren verschillende activiteiten beleven. De activiteiten zijn uitdagend, vernieuwend en brengen veel plezier. Deze week organiseren wij niet alleen, maar met ongeveer 40 partners. Dit zijn zowel sportverenigingen als MKB, die mee helpen om de Summerbreak voor de Assenaar uitdagend te maken.
Wat is er te doen?
Van maandag tot en met woensdag worden alle activiteiten aangeboden. Met deze sport- en cultuur onderdelen kun je punten verdienen waarmee je gereedschap kunt huren. Het gereedschap kan worden gebruikt om een hut te bouwen. Deze hut heb je nodig om mee te doen aan het eindspel.
Van dinsdag tot en met vrijdag kan er (gezond) gegeten worden bij de Reizende Resto.
Donderdag staat in het teken van jouw hut afmaken en daarna de verschillende eindspellen. Ook wordt er een open accoustic mic georganiseerd. Elke muzikant uit Assen mag hieraan meedoen. Gedurende deze uren kan er gegeten worden bij de reizende resto.
De afsluitende vrijdag staat in het teken van spektakel. We hebben op de afsluitende dag een Wipeout baan waar iedereen over heen kan. Deze Wipeout baan is ongeveer 100 meter lang en zorgt voor veel plezier en uitdaging. Daarnaast is er speciaal voor de deelnemers van de Summerbreak (tot een max van 300 deelnemers) de mogelijkheid om vrijdag aan het eind van de dag mee te doen aan de Colorrun.
Mocht je niet kunnen op vrijdag, dan kun je misschien wel aanwezig zijn op zaterdag bij de Crazy Colorrun!

Information

Update:

Version: 1.0

Requires: Android 2.3 or later

Rate

Share by