Youtube Abone Sayacı

2.6 (393)

Video Players & Editors | 4.3MB

Description

Youtubeturkiye.net ailesi olarak, Türkiye’den Youtube’a gönderilmiş videoların, Türk youtuberların analizlerini yaparak siz değerli kullanıcılara daha iyi kullanıcı deneyimi sunmayı planlamaktayız. Youtube videoları ve youtuberlar hakkında medyada çıkan haberleri toparlayarak sizlerin daha kolay ulaşabileceği bir mecra olmayı planlıyoruz. Türk youtuberlar tarafından yayınlanmış hit videoların kategorize edilmesi, puanlandırılması ile kanallar arasından seçilmiş bir video havuzu oluşturmayı dilemekteyiz.
YASAL UYARI: Youtube, bir Google şirketidir. Youtubeturkiye.net ile Youtube.com arasında herhangi bir ticari bağ bulunmamaktadır.
As Youtubeturkiye.net family, sent from Turkey to YouTube videos, we plan to offer you a better user experience valuable to users by analyzing the Turks youtuber. We are planning to become a channel that you can reach more easily by gathering the news about Youtube videos and youtubers in the media. We wish to create a video pool selected among the channels by categorizing and scoring the hit videos published by the Turkish youtubers.
DISCLAIMER: Youtube is a Google company. You Youtube.co between the Youtubeturkiye.net are no commercial bond.

Show More Less

What's New Abone Sayacı

Abone Sayacı Kararlı Sürüm

Information

Updated:

Version: 1.0

Requires: Android 4.0.3 or later

Rate

(393) Rate it
Share by

You May Also Like