AllergoBox

2.6 (231)

Health & Fitness | 79.7MB

Description

Allergobox helpt mensen met allergieën of voedselintolerances, of contactallergieën, het identificeren van dagelijkse producten die compatibel zijn met hun voedselbeperkingen!
------- producten ... -----
Als u bent aangeraakt Door een of meer allergieën, heb je waarschijnlijk in gedachten dat de tijd voor een straal wordt doorgebracht op zoek naar een product dat bij je past .... Allergobox is hier om u te helpen!
Het is heel eenvoudig! Vul uw allergieën en intolerances in uw allergooxprofiel in en navigeer in de productcategorieën die u interesseren. Alleen producten die compatibel zijn met uw allergieën of intolerances verschijnen!
Zelfs eenvoudiger, scan eenvoudig de streepjescode en Allergobox vertelt u of het compatibel is met uw beperkingen! Ideaal om te controleren door te winkelen!
BELANGRIJK: Naast regelmatig toegevoegde producten of verwijderde reeksen, evolueren merken soms de samenstelling van hun producten. Dankzij de partnerschappen met de grote merken die rechtstreeks informatie over hun producten verstrekken, kunnen AlgleBox zijn gebruikers de meest betrouwbare informatie en up-to-date hebben op productcomposities *!
- ---- - Recepten -------
Het is niet altijd gemakkelijk om te koken wanneer een of meer ingrediënten moeten worden vermeden. Allergobox brengt tot uw beschikking honderden speciaal aangepaste recepten, met behulp van melkvervangingsproducten, eieren, gluten-bevattende ingrediënten of andere allergenen!
Inputs, voedingsmiddelen, desserts, recept voor baby's, Allergobox is een mijnen Golden om uw maaltijden te variëren!
Met zijn gebruikers neemt het aantal beschikbare recepten elke dag toe! Aarzel niet om ons uw ideeën recepten aan te bieden door te schrijven naar contact@allergobox.com
------- De andere partnerschappen van Allergobox -------- ALLERGOBOX wordt erkend voor zijn rol bij het assisteren mensen allergisch en intolerant voedsel. Allergobox wordt ondersteund door de geleerde bedrijven van Pediatrics en Allergologie, evenals door de belangrijkste associatieve acteurs van het veld: AFDIAG (Franse glutenintolerante vereniging), de Astma en Allergieën Association en Afpral (Vereniging Frans voor Allergiepreventie).
------- * Gebruiksvoorwaarden -------
De informatie die wordt geleverd door de mobiele applicatie AllergoBox bestaat niet in geen geval een medisch consult. De compatibiliteitspictogrammen die worden gebruikt op de Allergobox mobiele applicatie naast elk product worden gegeven voor informatieve doeleinden. De enige officiële informatie is die vermeld in de lijst met ingrediënten in de fysieke verpakking van het product.

Show More Less

What's New AllergoBox

Mise à jour de l’espace AFDIAG

Information

Updated:

Version: 1.8.91

Requires: Android 4.4 or later

Rate

(231) Rate it
Share by

You May Also Like