Best of the Apps - Discovery

4.45 (22)

Travel & Local | 32.7MB

Description

De beste van de apps - Discovery stelt u in staat om te ontdekken en te verkennen, door Trekking- en MTB-routes, de meest suggestieve plaatsen van Marche, Umbrië, Abruzzo en Lazio, met u GPS-kaarten en waardevolle informatie over interessante plaatsen in de buurt van de route.
Organiseer uw reis
Verdeel het pad in fasen door uw haltes te plannen bij de verfrissingspunten en in de faciliteiten van de overnachting onderweg.
Ontdek
- Kloosters, Hermits en Millenny Abbaces Terwijl het grondgebied van de Apennijnen, waardoor het een unicum is voor de buitengewone harmonie tussen de natuurlijke omgeving en het werk van de mens;
- Natuur: niet alleen grotten, natuurparken en een spectaculair uitzicht, maar ook dieren en planten die een rijk en complex ecosysteem creëren;
- historische en archeologische vindplaatsen van grote culturele waarde.
smaak
De typische producten van het grondgebied dat in het juiste gedeelte zal worden gemeld.
participeert aan de evenementen in de buurt van u, helpt bij het verbeteren van landen, dorpen en steden die promoters van vele initiatieven zijn, zoals Festivals, tentoonstellingen, conferenties en shows.
Share
Een stuk route met wandelaars ontmoet je langs de reis om je ervaring onvergetelijk te maken: van de app kun je zien wie je eigen reis ziet .
Het idee is om het pad van de paden van de Geest te volgen, waardoor bewegingen al jarenlang spontaan zijn gestart. Het doel van het beste van het apps-project is om vanaf het grondgebied te beginnen, opnieuw te lanceren en de plaatsen van de Apennijnen te bevorderen, onlangs onder de indruk van de aardbeving.
Het avontuur begint nu!

Show More Less

What's New Best of the Apps - Discovery

Miglioramenti per Android 10

Information

Updated:

Version: 1.4.1

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like