Egemak.online

3 (7)

Shopping | 18.5MB

Description

Demir Otomotiv San Ve Tic.Ltd Şti 1987 yılında Mustafa DEMİR ve Atilla GÜNER tarafından o zamanki ismi FIAT
şimdiki ismi Newholland Traktörlerinin yedek parçalarının toptan satışı amacıyla kurulmuştur.
Geçen 30 yıllık süre içerisinde Türkiye nin birçok İl ve İlçesine ulaşarak müşterilerine orjinal OEM kalitesindeki yedek parçaları en uygun şartlarla ulaştırmıştır.Markalaşmaya önem vererek EGEMAK markasını Türk Patent Enstitüsüne Tescil ettirerek bu marka ile müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmaya gayret etmektedir.
Bu sektördeki yenilikleri takip ederek en yeni Traktörlerin de yedek parçalarını stoklarında bulundurmaya devam edeceğiz.Biliyoruz ki yedek parçanın bulunabilir ve kullanıcıya en hızlı şekilde ulaşılabilir olması Traktör markasının yaygınlığına da etki etmektedir.
Bugüne kadar camia da dürüst ve güvenilir firma olma imajımızı her şeyden önde tutarak devam ettiğimiz ticari hayatımıza internet sitemiz olan www.egemak.online adresi ile de Türkiye'mizin en uzak noktalarınada ulaşmayı hedeflemekteyiz.
Birlikte daha nice yıllara
Demir Otomotiv San Ve Tic.Ltd. Was founded in 1987 by Mustafa DEMİR and Atilla GÜNER.
was established for the wholesale of spare parts of Newholland Tractors.
In the past 30 years, Turkey's reaching out to many city and county customers the original OEM EGEMAK giving importance to ulaştırmıştır.markalaş the most favorable terms spare parts in the quality brand by Registration to the Turkish Patent Institute strives to provide the highest quality products to customers with the brand.
We will continue to keep the spare parts of the latest tractors in stock by following the innovations in this sector.
We aim to reach the most remote communities far noktalarına our image as honest and trustworthy company to our website as we continue our commercial life, keeping ahead of everything www.egemak.onl with the address of Turkey.
Many years together

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.1

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like