Hyeonsil Taekwondo

4.9 (21)

Lifestyle | 6.3MB

Description

Kardeş okullarının yeni uygulaması Hyeonsil Taekwondo.
Her zaman bilgi sahibi misiniz - Kurslar, tarihler, temas insanlar ve çok daha fazlası hakkında.
* Hemen bir bakışta en önemli bilgiler. * Bireysel grup seçin ve kişisel bilgileri seçin.
* Tüm tarihler kurslar, kemer testleri ve etkinlikleri. Her yolda genel bakış oluşturur!
* Harita görünümü ve navigasyon da dahil olmak üzere tüm okullar, eğitim zamanları ve çalışma saatleri olan tüm okullar.
* Gitmeyi unuttum mu? Anma işlevi ile randevular kendi takvimlerinde transfer.
* En yakın kayış testi ne zaman ve nerede? Uygulamada hemen görünümde.
* Mevcut bilgi ve ana ekranda önemli kısa mesajlar. Hızlı ve doğrudan.
* Smartphone'unuzun push işlevselliği hakkında doğrudan okulun önemli bilgileri.
* Tae Kwon ile ilgili sorular Spor mu? Bu, Tae Kwon Do-Lexicon'a cevap verir.
* Çevrimdışı modda, internet bağlantısı olmadan bile her zaman telefonla ilgili tüm bilgiler.
*** İzinler *** Lütfen uygulamanın cihaz fonksiyonlarına erişime ihtiyacı olabileceğini unutmayın. Tabii ki, hiçbir kişisel veri sizin tarafınızdan aktarılmayacak, aktarılmayacak ya da başka bir şekilde kullanılmaz.
** Takvim: Uygulama, randevu hatırlatıcılarını doğrudan cihaz takviminizde kaydetmenizi sağlar. Bu amaçla, "takvim" yetkisi gereklidir.
** Konum: Uygulama, bazı sayfalarda bulabilirsiniz. Konumunuza olan mesafeden sonra görüntüleyebilir ve böylece aramayı açıkça kolaylaştırabilir. Tabii ki, cihaz konumu kullanımından önce tekrar izin istedi ve konumu bize iletilmeyecek.
** Telefon / Cihaz Kimliği / Çağrı bilgileri: Randevularda daha rahat hatırlamak için bazı sağlayıcı push bildirimleri. Bu, cihazınızın telefon kimliğini gerektirir. Ancak, bu sayı yalnızca uygulama bildirimini uygulamada etkinleştirdiğinizde saklanır. Ayrıca onları sadece iterek hatırlatmak için kullanıyoruz. Arama bilgisine erişim, arama sırasında rahatsız edici bildirimler almanızı önler. Bu bilgiler yanlış kullanılmaz.
** Hafıza / Fotoğraf / Medya / Dosyalar / Kamera: Uygulama, bazı fonksiyonlar için fotoğrafların kaydını destekler. Bu amaçla, metin açıklamasına ek olarak, bir fotoğraf kaydedilebilir veya yüklenebilir. Fotoğraflar sadece bunu düzenlediyseniz kaydedilir ve aktarılır.
** Ağ erişimi: Uygulama, kullanıcı arayüzünü güncellerken veya sorun giderme için doğrudan internetten yüklenir. Bu, ağ erişimi gerektirir. Bununla birlikte, veri tüketimini azaltmak için, uygulama yüklendikten sonra depolanır, böylece tüm veriler de çevrimdışı olarak kullanılabilir.
Yukarıda açıklanan amaç dışında, sizden veri yakalamadığımızı garanti ediyoruz. ya da kullanın. Uygulamanın şu anda kullanılmamasına rağmen, uygulamanın söz konusu izinleri talep etmesi olabilir. Bu durumda, sağlayıcınız önerilen işlevselliği henüz açmamıştı ve karşılık gelen veriler sorgulanmadı.

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.8.8

Requires: Android 4.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like