Omakuu

3.1 (12)

Health & Fitness | 8.9MB

Description

OMAKUU-sovellus on kuukautiskalenteri, joka muistuttaa rintojen omatarkkailusta. Omatarkkailun avulla rintasyöpä on mahdollista todeta aikaisemmin. Tämä on tärkeää, sillä varhainen toteaminen parantaa rintasyövän ennustetta ja helpottaa hoitoa. Sovellus helpottaa omatarkkailua muistuttamalla siitä kerran kuussa. Sovelluksesta löydät ohjeet rintojen omatarkkailuun sekä tietoa omatarkkailusta ja rintasyövästä.
Kun sovelluksen kuukautiskalenteriin merkitsee kuukautistensa alkamis- ja päättymispäivän, sovellus ennustaa syötettyjen tietojen perusteella seuraavien kuukautisten alkamisajankohdan.
Sovellus muistuttaa omatarkkailusta jokaiselle henkilökohtaisesti sopivimpaan aikaan, pian kuukautisten jälkeen. Sovellukseen voi tehdä myös kuukautisiin ja omatarkkailuun liittyviä muistiinpanoja. Mahdolliset havainnot on tärkeää kirjata muistiin, jotta niiden kehitystä voi seurata. Sovellukseen kirjatut tiedot tallentuvat ainoastaan puhelimeen.
Rintojen omatarkkailun muistuttajaa voi myös käyttää ilman kuukautiskalenteritoimintoa. Jos kuukautiskalenteri ei ole käytössä, käyttäjä voi itse valita sopivimman muistutuksen ajankohdan.
Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä. Siihen sairastuu yli 5000 ihmistä vuosittain. Rintasyöpä on yleisempää naisilla, mutta se voi tulla kenelle tahansa. OMAKUU-sovellus on tarkoitettu ihan jokaiselle! Sen avulla kannattaa tehdä rintojen omatarkkailusta säännöllinen rutiini.
Tunne rintasi ry suunnitteli ja toteutti OMAKUU-sovelluksen yhdessä yhteistyökumppaniensa Eatech Oy:n ja KarpaloGroupin kanssa. Tunne rintasi ry rohkaisee ja kannustaa rintojen omatarkkailuun opastus- ja tiedotustoiminnalla. Järjestön toimintaa tukee Raha-automaattiyhdistys.

Show More Less

What's New Omakuu

Pieniä parannuksia

Information

Updated:

Version: 2.1

Requires: Android 4.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like