Onur Market

4.45 (613)

Shopping | 22.4MB

Description

Onur Market Mobil uygulamalarıyla, Onur yanı başınızda!
Bir Onur Market mağazasında bulabileceğiniz tüm kampanyalar ve avantajlar, akıllı telefon ve tablet uygulamaları ile artık cebinizde.
Insertümüzdeki indirimlerden ve duyurulardan anında haberdar olmak, size en yakın Onur mağazasını öğrenmek, güncel fırsatlarımız indirimlerimiz ve kampanyalarımız hakkında bilgi sahibi olmak, Onur TV'deki yemek tariflerimize ve kolaylıklar dünyasına ulaşmak hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı.
İçeriğiyle hayatınızı kolaylaştıracak pek çok avantaj için siz de mobil uygulamalarımızı indirin, "Alışverişte Onur Sözü"nün ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayın.
Görüş ,öneri ve destek için mobil@onurmarket.com adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Market mobile application with dignity, honor is at hand!
 
All offers and benefits you'll find in a store Honor Market, with smart phones and tablet apps are no longer in your pocket.
 
Be informed immediately of the sale of our Insertü and announcements, you will find the nearest Honor store, to be informed about the latest deals that our discounts, and our campaign, never easy to achieve the honor to eat our recipes on TV and is easily the world and has never been faster.
 
Many advantages to make your life easier with the content you also download our mobile application, "Honor said the Shopping" to start enjoying the nude privileges.
Feedback You can contact us for advice and support from mobil@onurmarket.co address.

Show More Less

What's New Onur Market

Siz Onur Market Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için sizleri dinliyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz.Bu sürümde kullanım kalitesini arttıracak bir çok iyileştirmeleri yaptık.Yeni fırsatlar ve benzersiz kampanyalarla Onur Market hep yanınızda.

Information

Updated:

Version: 7.4.3

Requires: Android 4.1 or later

Rate

(613) Rate it

Reviews

Share by

You May Also Like