Selva del Camp

4.3 (29)

Travel & Local | 46.1MB

Description

La Selva del Campo, op de Mobile!
De gemeenteraad van het kamp zet ten dienste van de burger deze applicatie om de communicatie met de mensen, verenigingen en conserant te verbeteren. Dien ook toe Onze bezoekers van de diensten, activiteiten, festivals en beurzen van de stad.
Deze nieuwe tool biedt een reeks functies om te markeren:
Alerts op dit moment. Meldingen (push-berichten), een systeem waarmee u gebruikers van de toepassing, op gebeurtenissen meteen kunt melden. Deze berichten worden gebruikt om evenementen, incidenten te melden (bijvoorbeeld elektrische snijwonden) of informatie in het algemeen, onder andere.
participeert. Een hulpprogramma waarmee u kunt communiceren van waar u bent, incidenten van de gemeente. Zo eenvoudig als het identificeren, maak een foto en kies welk gebied dat u het verzendt, u zult helpen de mensen te verbeteren. Met deze tool kunt u de ontvangst van incidenten versnellen en ook behendig zijn in uw oplossing.
Evalueel bijgewerkte agenda. Ontdek alle activiteiten die worden aangeboden door het dorp La Selva del Camp en mis een evenement niet.
Praktische informatie. Alle bruikbare en onmisbare informatie over diensten, faciliteiten, nieuws en nog veel meer.
Toeristische informatie, bezienswaardigheden, stedelijke routes en natuurlijke geografische omgeving en met kaarten.
Canal Camp. Bekijk en deel al het nieuws van La Selva del Camp. U kunt het op tijd volgen vanaf uw mobiele apparaat.
Handige telefoons. U kunt rechtstreeks uit de applicatie-telefoons bellen Dispensabel Forest Camp. Madame Drie talen: Catalaans, Spaans en Engels. Madame besturingssysteem van Android 4.0

Show More Less

What's New Selva del Camp

Petita correcció.

Information

Updated:

Version: 2.0.1

Requires: Android 5.0 or later

Rate

Share by

You May Also Like