Sumatik

3 (0)

Travel & Local | 11.3MB

Description

Akıllı kent teknolojisi Sumatik’in mobil uygulaması ile hayat artık daha kolay. Büyük şehir belediyelerinin su hizmetlerinden faydalanırken, ön ödemeli kartlarla “dolum” yapma yolunu tercih ediyorsanız, Sumatik mobil uygulaması ile bu konudaki her türlü bilgiye rahatlıkla erişebileceksiniz.
Sumatik ile birlikte büyük şehirlerdeki su abonelerine 7 gün 24 saat açık self-servis kiosklar üzerinden kart dolum işlemlerine daha kolay ulaşım imkanı sunulmaktadır.
Ankara’da bir çok lokasyonda yeralan “Sumatik Kioskları ile “ASKİ ön ödemeli” kartlara su yüklenebilmektedir.
Sumatik mobil uygulama sayesinde en yakın Sumatik kiosk cihazının lokasyonunu bulabileceksiniz. Ön ödemeli kartınızla yapmış olduğunuz yüklemeler ve su kullanımınız hakkında bilgilere ulaşabilecek, bu konularda bildirimler alabileceksiniz. Ayrıca, almakta olduğunuz hizmetin kalitesinin artırılmasına imkan veren, Sumatik kiosklarıyla ilgili tüm arıza, vb. geri bildirimlerinizi bu uygulama ile yapabileceksiniz.
Uygulamanın Bölümleri :
- Sumatik Nerede ?
- Sumatik Arıza ihbar
- Sumatik kullanım bilgileri
- Profil ve bildirim görüntüleme
Ankara Metropolitan Municipality Water and Sewerage Administration (ASKİ) and Birleşik Ödeme enables water subscribers to easily access to card loading transactions through ‘‘Sumatik’, which are self-service kiosks operating on a 24/7 basis. Sumatik Mobile Application enables finding all kiosk locations by maps, reporting failures, usage information, profile settings and notifications to all subscribers. Smart city technologies make life easier, so all subscribers may use Sumatik and save their time, enjoy the life.

Show More Less

What's New Sumatik

-Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri.

Information

Updated:

Version: 2.2.6

Requires: Android 0 or later

Rate

Share by

You May Also Like