Postales Cristianas. Frases de Fe

4.7 (26)

Lifestyle | 12.5MB

Description

Mooie verzameling motiverende zinnen om elke dag te wijden. Elke dag hebben we vertrouwen en hopen dat we verschillende moeilijkheden onder ogen zien, in deze AP willen we het geloof in God versterken door ansichtkaarten om de dag te zegenen en te motiveren met een prachtig beeld.
Hier bieden we u een verzameling. van originele christelijke beelden met nieuwe frases en reflecties. Berichten van liefde en gebed om te mediteren. Woorden van Gods adem. "Jezus is bij jou" om je dag te zegenen.
Hebben toegang tot mooie ansichtkaarten vol liefde, hoop en geloof, zodat we op de goede weg gaan en naar de Heer op de meest kritische momenten worden verlicht. Mooie aanvraag in liefde voor God Almachtige Vader.
De zinnen die op deze app worden gedeeld, worden gesocialiseerd door afbeeldingen en tekst, u kunt een briefkaart rechtstreeks van de galerij delen of een uitdrukking kopiëren door tot kopiëren en plaatsen te kopiëren in een bericht.
Je kunt je suggesties kwalificeren of plaatsen, op deze manier verbeteren we altijd aan jou, deze applicatie kan veel beter zijn dankzij je opmerkingen.
Sindsdien bedankt u Downloaden, we willen dat u reageert op uw behoeften en u kunt ervan genieten.
enkele functies van de app:
- Volledig gratis
- Toegankelijk voor gebruik, Gebruiksvriendelijk Menu

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.0

Requires: Android 4.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like