ঘর বাড়ি তৈরির হিসাব নিকাশ Home

4.4 (434)

House & Home | 3.8MB

Description

De zelfgemaakte boekhoudkundige huisberekeningen is zeer nuttig voor diegenen die huizen of diegenen gaan bouwen die geïnteresseerd zijn in alle bronnen van huisvesting en huisvestingshuizen. En door aan je te denken, breng dan deze app zodat je geen problemen hoeft te staan ​​tijdens het bouwen van huizen. De belangrijkste taak van het maken van een huis is het ontwerp van het huis.
Home-makende ontwerpen zijn vereist omdat dit ontwerp afhangt van hoeveel geld u zal kosten. Om een ​​huis te maken, moeten we allemaal het landrekening van het land kennen. Als u de meting of het landmeting van het land niet weet, moeten we veel problemen dragen. Het is erg belangrijk voor ons om de juiste methode of land van land en land te kennen. Ik hoop dat deze app het artikel ten goede komt. Laten we dan weten over de boekhouding van het huis.
Bricks, zand, cement, staaf hebben nog veel meer problemen om een ​​nieuw huis te bouwen dat u moet weten. Bijvoorbeeld, "01 per week" (vierkante pasvorm) duurt 10 stenen in de week. Gonni en gips 01 zakken kunnen 04 zakken worden gegeven. 1 tascement water duurt 21 liter. Gemeenschappelijke baksteen behoefte aan één kubieke voeten baksteen Gonna = 11.76 of 12 Laat ons weten over veel belangrijke accounts uit onze app.
We moeten veel meer weten dan thuisontwerp of thuisontwerp. Weet dan wat we moeten weten wanneer ze een huis moeten bouwen. We moeten weten over landmetingen, land en ontwerp en contact opnemen met uw land of plaats om contact op te nemen met het land en het registerdienstkantoor. Natuurlijk bent u goed om te weten over landwet of landwetgeving. U hoeft geen juridische problemen later te lezen.
Je moet weten de dingen die je moet kennen
★ Rod Account
★ Zandberekening
★ Brick-account
★ De rekeningen van Het lassen.
Als u Bari Toirir Hisab-app gebruikt, hoeft u geen ingenieursplan te bouwen.
Vergeet niet om ons vijf sterren te geven als deze app goed is. En deel natuurlijk de app met je vrienden. Google Play Link-
https://play.google.com/store/Apps/details?id=com.bangla.besthome_calculaties

Show More Less

What's New ঘর বাড়ি তৈরির হিসাব নিকাশ Home

ঘর বাড়ি তৈরির হিসাব নিকাশ এর সম্পর্কে বিস্তারিত

Information

Updated:

Version: 1.9

Requires: Android 4.1 or later

Rate

(434) Rate it

Reviews

Share by

You May Also Like