Details

VR Lähijunat

5 (7)

Travel & Local | 16.4MB

Description

VR Lähijunat -sovelluksella voit ostaa matkalippuja VR:n lähijuniin Riihimäen, Lahden ja Siuntion suuntiin.
Maksat kätevästi pankki- ja luottokorteilla. Junalippu on voimassa kaksi tuntia. Ostamasi liput kulkevat mukanasi sovelluksessa, josta saat avattua ne myös ilman verkkoyhteyttä.
Kirjautuessasi Veturi-tunnuksilla sovellus muistaa matkavalintasi ja maksutietosi. Lisäksi saat käyttöösi Veturi-kortin edut.
VR Lähijunat -sovelluksesta näet myös lähiliikenteen aikataulut.
Huomiothan, että sovelluksella voi ostaa lippuja vain VR:n lähijuniin. HSL-alueen lippuja voi ostaa vain HSL:n myyntikanavista. Lisätietoa reiteistä ja lipuista VR:n ja HSL:n verkkopalveluista.
Me olemme twitterissä @VRLabra, tule juttelemaan kanssamme #vrappi'sta.
VR commuter trains allows you to buy tickets on commuter trains in Riihimäki, Lahti and Siuntion directions.
You pay for the convenience of debit and credit cards. Train ticket is valid for two hours. Purchased tickets to go with the application from which you can open them even without a network connection.
When you log locomotive-application credentials to remember matkavalintasi and payment information. You also get the benefits of on-board card.
VR commuter trains app, you can also see the commuter schedules.
Please note that the application allows you to buy tickets only commuter trains. HSL area tickets can only be purchased by HSL's sales channels. For more information on routes and tickets VR and HSL's online services.
We are on twitter @VRLabra, come and talk with us # vrappi'sta.

Information

Update:

Version: 2.5.10

Requires: Android5.0 or later

Rate

Share by

User also download

You may also like