İmece

5 (8)

Social | 11.2MB

Description

Şehir merkezlerinde yaşayan çocuklar rahat imkanlara sahip olsalar da kırsal kesimde yaşayan çocuklar maddi yetersizlikten dolayı bu imkanlara sahip olamıyorlar. Bu sebeple birçok vakıf ve dernek gelişmemiş yerlere destekte bulunuyorlar. İmece'nin amacı ise vakıf ve derneklerin yaptığı bu hizmetleri bireysel olarak yapılabilecek kadar kolaylaştırmaktır.
İmece de öğretmenler okulları veya öğrencileri için lazım olan ihtiyaçlarını paylaşarak yardım isteyebilir, Bağışverenler ise bağışlamak istediği ürünleri paylaşabilir ve Öğretmenin paylaştığı ihtiyaçları karşılayabilir.
Gelin sizde bir öğrencinin umudu olun ,
Onlara birer ses olun
Yardımlarınızı esirgemeyin
Although the children living in the city centers have comfortable facilities, the children living in rural areas cannot have these opportunities due to financial inadequacy. For this reason, many foundations and associations support undeveloped places. The purpose of İmece is to facilitate these services provided by foundations and associations to the extent that they can be carried out individually.
In İmece, teachers can ask for help by sharing their needs for their schools or students, and Donors can share the products they want to donate and meet the needs shared by the Teacher.
Be the hope of a student,
Make them sound
Don't spare your help

Show More Less

What's New imece

İmece köy okul yardım projesidir. Bu uygulamada Öğretmenler okulları veya öğrencileri için ihtiyaçlarını paylaşarak yardım talebinde bulunabilir, Bağışverenler ise bağışlamak istediği ürünleri paylaşabilir Aynı zamanda öğretmenin yardım taleplerini karşılayabilir.Sizde indirerek geleceğimiz olan çocuklara el uzatabilirsiniz.

Information

Updated:

Version: 1.0

Requires: Android 4.2 or later

Rate

Share by

You May Also Like