Jófogás Apróhirdetés

4.45 (196626)

Shopping | 17.9MB

Description

Online ürünler satın alın veya bana ihtiyacınız olmayan bir şeyi verin! Bir milyondan fazla ilan, gayrimenkul, daire, kullanılmış araba ya da mobil cihazınızın her yerinde göz atın! : Fotoğrafınıza göre bir ürün bulduysanız, belirli kategorilerdeki "Benzer Reklamlar Görüntüle" düğmesini kullanın ve sınıflandırılmış reklamlarda görünen ilanlara göz atın.
Hızlı ve kolay satın al: Eğer ne olduğunu bulduysanız Birkaç düğme ile satıcıyı arayabilir veya ona söyleyebilirsiniz. Kullanılmış ürünleri eve teslimatla bile iyi niyet için uygulamadan satın alabilirsiniz.
Reklamları daha sonra favoriler özelliği ile kaydedebilir veya başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Aramanızı tüm parametrelerle birlikte kaydedebilirsiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılayan yeni bir ürün varsa, her zaman konuşacağız!
Bir mülk için kullanılmış bir ürün, araba veya reklam satın alın. Reklamınızı gönderebilir ve reklamınızı mobil galerinizden birkaç dakika içinde yükleyebilirsiniz. Reklamınızı daha sonra düzenleyebilirsiniz ve eğer birileri size size gönderirse veya ürününüzü satın almak istiyorsanız, sizi bilgilendireceğiz!
Neye iyi niyetinde bulabilirsiniz?
- Evler, apartman daireleri, apart Daire
- İkinci el arabalar
- iş reklamları
- kullanılmış kıyafetler, bebek-mama ürünleri, ev küçük makineleri, araçlar vb.
Uygulama sürekli olarak tamir edilir ve kullanıcı geri bildirimlerine göre güncellenir!

Show More Less

Information

Updated:

Version: 5.0.51

Requires: Android 6.0 or later

Rate

(196626) Rate it

Reviews

Share by

You May Also Like