İSPARK

2.85 (102)

Travel & Local | 9.1MB

Description

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve 2005 yılında kurulan İSPARK, " Güvenle Park Güleryüzle Hizmet " sloganıyla yola çıktı. İSPARK, siz değerli İstanbullulara kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır.
Şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılmasına katkı sağlamak için projeler üreten İSPARK, yeni yapılacak otoparkların nereye yapılacağını stratejik olarak belirlemek ve ağırlıklı olarak yeraltı veya katlı otoparklar yapmak için çalışmaktadır.
Kent genelinde modern ve teknolojik otoparkları İstanbulluların hizmetine sunmaya devam eden İSPARK, tekne park, heliport, taksi ve minibüs durakları gibi farklı projeleri de hayata geçiriyor."
Bu uygulama ile park alanlarımıza daha hızlı erişmenizi ve otoparklarımız hakkında detay bilgi edinmenizi amaçlamaktayız.
"Istanbul, a subsidiary of Metropolitan Municipality and founded in 2005 ISPARK" Safely Park Friendly Service "came out with the slogan. ISPARK valued Istanbul to quality, safe, has been working intensively to offer modern parking.
To contribute to the reduction of intra-city traffic generating projects ISPARK, the new car will be made to determine where to strategically and mainly tries to make underground or multi-storey car parks.
Modern and technological parks across the city continued to offer the service of Istanbul ISPARK, boat parking, heliport, a variety of projects such as taxi and minibus are also implementing. "
We aim that you get detailed information about our faster access and parking in our parking lot with this application.

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.3

Requires: Android 4.1 or later

Rate

(102) Rate it

Reviews

Share by

You May Also Like