Canciones de cuna para dormir

4.05 (217)

Music & Audio | 45.1MB

Description

Voor uw baby's om te slapen als kleine engelen Download de beste toepassing
"Cradle Songs".
Deze toepassing ontspant en kalmeert uw baby.
U hoeft gewoon de tijd in te plannen dat de nummers gaan klinken en wachten op de zachte afgezwakt om het te strelen en het te slapen.
"Cradle Songs" Werkt offline.
Met "Cradle Songs" kiest u het nummer om uw baby te slapen en op het moment dat het nodig is om te klinken voor uw kinderen om in slaap te vallen.
Deze applicatie "Cunar Songs" bevat klassieke muziek die bij baby's helpt om te kalmeren, hun lichaam te ontspannen en geleidelijk en diep te vallen.
Bovendien heeft deze applicatie
Offline-werking, zodat u het op elk moment of plaats kunt gebruiken.
Er zijn tijden dat uw baby om geen reden huilt? Dit is normaal, het is te wijten aan vermoeidheid. De beste manier om je te helpen kalmeren en te ontspannen is met klassieke slapende babymuziek en onze applicatie is ontworpen om ouders te helpen die slaaptijd aangenamer en snel is.
Ook voor zijn offline operatie kunt u ergens van maken en uw baby op elk gewenst moment kalmeren.
De nummers die u in deze toepassing kunt vinden, ontspannen Baby's zoals ze zijn geselecteerd onder de beste nummers voor baby's.
Kies gewoon een van hen en laat de mobiele telefoon dicht bij hem of haar, je zult zien hoe weinig bij beetje zijn aandacht zal focussen op muziek totdat het ontspannen is en in slaap vallen.
De applicatie "Cradle Songs" bevat 12 verschillende nummers.
Om een ​​van hen te starten, draait u gewoon de bijbehorende knop vast en begin met rinkelen. Als u de song wilt wijzigen, drukt u op een andere knop en om ze uit de toepassing uit te schakelen.
Deze applicatie is een hulp voor ouders en vervangt in geen geval de stem of vader van de moeder, die hen altijd ten volle zal ontspannen.
√ U kunt de muziek kiezen. √ U kunt kiezen De duur van de muziek.
√ Geweldige kwaliteit van geluid
√ Absoluut ontspannend.
√ De beste geluiden die helpen ontspannen.
We kunnen garanderen dat uw baby tevreden is met het luisteren naar onze baby Zachte melodieën en zal rustig slapen met geluidsliedjes en geluiden.

Show More Less

Information

Updated:

Version: 7.2

Requires: Android 5.0 or later

Rate

(217) Rate it
Share by

You May Also Like