Dimple

3 (0)

Sports | 9.3MB

Description

Maakt uw golfclub gebruik van de ledensoftware van Proware? Dan is Dimple een ideale aanvullende app voor alle leden van uw golfclub op uw Android telefoon of tablet! Zo staat u thuis op de bank, op uw werk of onderweg of waar u zich ook bent direct in contact met uw golfclub: uw hebt uw homecourse dus in uw broekzak!
Gebruik de wedstrijdkalender om te kijken wanneer wedstrijden zijn. Schrijf uzelf in/uit, bekijk inschrijvingen en het belangrijkste: de uitslagen.
Ergens anders een Q-kaart (of officiële wedstrijd) gespeeld? Vul direct op het terras uw scorekaart in via de app zodat deze verwerkt kan worden door uw club. Was deze ronde in het buitenland? Geen probleem: ook die kaarten kunt u direct via de app invoeren.
Bekijk actuele standen via de meerronden, raadpleeg de baanstatus, wijzig uw eigen gegevens, bekijk uw handicaphistorie, actueel nieuws en nog veel meer! Waar wacht u nog op! Download de app en draag voortaan uw homecourse in uw broekzak!
Let op: als golfclub zijnde is een licentie nodig om alle leden vrijelijk toegang te geven. Neem contact op via info@dimplegolfapp.nl

Show More Less

What's New Dimple

Technisch gereviseerd naar nieuw platform
Nieuwe layout
Uitbreiding inschrijffunctie

Information

Updated:

Version: 2.0.0

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like