BKT Kosova Mobile icon

BKT Kosova Mobile

star (229)

Finance | 23.1MB | Update: 2020-09-14 | Version: 2.6.1 | Requires: Android 4.1 or later

Price: $0
Explanation
Description

All high quality mobile apps are available for free download. 20,000+ users downloaded BKT Kosova Mobile latest version on 9Apps for free every week! The app has also been given a bit of a visual makeover, too This hot app was released on 2019-05-12. Why not download and have a try?
Me BKT Mobile shërbimet bankare për individë në Kosovë, tashmë ofrohen te shpejta dhe te sigurta kudo dhe kurdo në telefonin tënd inteligjent pa qenë nevoja të shkosh në degët e BKT-së dhe pa nevojën e një kompjuteri.
Sistemet e Operimit të telefonave celularë, të cilët suportojnë aplikacionin BKT Mobile janë iOS dhe Android.
Sistemi i Software-it 4.0 është ai që suporton paketën e plotë të këtij aplikacioni. Në versionet e Software-ve më të ulta se 4.0, BKT nuk mund t’ju garantojë një shërbim të plotë të aplikacionit.
Aksesi në BKT Mobile bëhet i mundur nëpërmjet një lidhjeje interneti, i ofruar nga çdo operator telefonik ose Wi-Fi.
Që të hysh në BKT Mobile ju duhet të përdorni të njëjtin numer klienti/fjalëkalim që perdorni në E-banking për Individ,Gjithashtu si klientë i ri mund të regjistroheni në BKT Mobile për here te pare me anë të numrit të klientit, dhe duke vendos te dhënat e kartës tuaj të debitit/kreditit (4 shifrat e fundit të kartës tuaj dhe PIN-in).
BKT Mobile ofron informacion mbi vendndodhjen e ATM-ve apo degës më të afërt të BKT-së pa patur nevojë të hysh në sistem.
Shërbimi ofrohet në dy gjuhë, shqip dhe anglisht.
Nëpërmjet BKT Mobile mund informohesh për llogaritë, kartat e kreditit apo depozitat e tua. Mund të kryesh pagesa të kartave të kreditit, faturave dhe rimbushjeve elektronike, transferosh para midis llogarive të tua, drejt llogarive brenda BKT dhe drejt bankave të tjera të nivelit të dytë që operojnë në Kosovë dhe llogarive me BKT Shqipërinë. Mund të hapësh llogari të reja dhe të kryesh këmbime valutore.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BKT Mobile provides fast and secure banking services in Kosova for retail customers anywhere, anytime on your Smartphone, needless to go to BKT branches and have a computer.
BKT Mobile application is supported by iOS or Android operating systems. Software System 4.0 is the system which supports the complete package of this application. In case of software versions earlier than 4.0, BKT cannot offer you a complete access to the application.
BKT Mobile access is possible through an internet connection, offered by any mobile operator or Wi-Fi.
To log in BKT Mobile you can use the same customer number/password which you use to enter in E-banking for Individuals. Also, as a new customer you have the option to register in BKT Mobile for the first time by entering your customer number, and filling details of your debit/credit card (last 4 digits of your card and PIN).
BKT Mobile provides the search for the location of ATMs or the nearest BKT branch without having to login to the system.
Services are provided in two languages, Albanian and English.
By using BKT Mobile, you can be informed about your accounts, credit cards or your utility bills. You can make payments of credit cards, utility bills and electronic top up. You can transfer money between your accounts, toward BKT accounts, or toward accounts in other banks operating in Kosova and toward BKT Albania accounts. You can open new accounts and perform currency exchange.
मेरे BKT मोबाइल shërbimet bankare प्रति individë NE Kosovë, tashmë ofrohen ते shpejta DHE ते sigurta Kudo DHE kurdo NE telefonin करते हैं inteligjent देहात qenë nevoja ते shkosh NE degët ई BKT-se DHE देहात nevojën ई nje kompjuteri।
Sistemet ई Operimit ते telefonave celularë, ते cilët suportojnë aplikacionin BKT मोबाइल जेन आईओएस DHE एंड्रॉयड।
Sistemi मैं सॉफ्टवेयर यह 4.0 është ऐ QE suporton paketën ई PLOTE ते këtij aplikacioni। NE versionet ई सॉफ्टवेयर-ve ME ते Ulta एसई 4.0, BKT Nuk Mund t'ju garantojë nje shërbim ते PLOTE ते aplikacionit।
Aksesi NE BKT मोबाइल bëhet मैं mundur nëpërmjet nje lidhjeje interneti, मैं ofruar नगा सीडीओ ऑपरेटर telefonik OSE वाई-फ़ाई शामिल है।
QE ते hysh NE BKT मोबाइल जू duhet ते përdorni ते njëjtin numer klienti / fjalëkalim QE perdorni NE ई-बैंकिंग प्रति individ, Gjithashtu सी klientë मैं री Mund ते regjistroheni NE BKT मोबाइल यहां प्रति ते छाँटना मेरे ane ते numrit ते klientit, DHE ड्यूक vendos ते dhënat ई Kartes tuaj ते debitit / kreditit (4 shifrat ई fundit ते Kartes tuaj DHE पिन में)।
BKT मोबाइल ofron Informacion MBI vendndodhjen ई एटीएम-ve एपीओ degës ME ते afërt ते BKT-se देहात patur nevojë ते hysh NE SISTEM।
Shërbimi NE वि gjuhë, Shqip DHE anglisht ofrohet।
Nëpërmjet BKT मोबाइल Mund informohesh प्रति llogaritë, kartat ई kreditit एपीओ depozitat ई Tua। Mund ते kryesh pagesâ ते kartave ते kreditit, faturave DHE rimbushjeve elektronike, transferosh पैरा MIDIs llogarive ते Tua, drejt llogarive ब्रेंडा BKT DHE drejt bankave ते tjera ते nivelit ते dytë QE operojnë NE Kosovë DHE llogarive मेरे BKT Shqipërinë। Mund ते hapësh llogari ते Reja DHE ते kryesh këmbime valutore।
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BKT मोबाइल तेजी से और सुरक्षित बैंकिंग सेवाओं Kosova में कहीं भी खुदरा ग्राहकों के लिए, अपने स्मार्टफोन पर कभी भी, शाखाओं BKT और एक कंप्यूटर के लिए जाने के लिए प्रदान करता है की जरूरत नहीं।
BKT मोबाइल आवेदन आईओएस या एंड्रॉयड ऑपरेटिंग सिस्टम के द्वारा समर्थित है। सॉफ्टवेयर सिस्टम 4.0 प्रणाली है जो इस आवेदन का पूरा पैकेज का समर्थन करता है। 4.0 की तुलना में पहले सॉफ्टवेयर संस्करणों के मामले में, BKT आप आवेदन करने के लिए एक पूरा उपयोग की पेशकश नहीं कर सकते।
BKT मोबाइल का उपयोग एक इंटरनेट कनेक्शन, किसी भी मोबाइल ऑपरेटर या वाई-फाई द्वारा की पेशकश के माध्यम से संभव है।
BKT मोबाइल में लॉग इन करने की जो आप व्यक्तियों के लिए ई-बैंकिंग में प्रवेश करने के लिए उपयोग करने के लिए एक ही ग्राहक संख्या / पासवर्ड का उपयोग कर सकते हैं। इसके अलावा, एक नए ग्राहक के रूप में आप अपने ग्राहकों की संख्या में प्रवेश, और अपने डेबिट / क्रेडिट कार्ड (आपके कार्ड और पिन के अंतिम 4 अंक) के विवरण भरने के द्वारा पहली बार के लिए BKT मोबाइल में रजिस्टर करने का विकल्प है।
BKT मोबाइल प्रणाली के लिए लॉग इन करने के लिए बिना एटीएम या निकटतम BKT शाखा के स्थान के लिए खोज प्रदान करता है।
सेवा दो भाषाओं, अल्बानियाई और अंग्रेजी में उपलब्ध कराए गए हैं।
BKT मोबाइल का उपयोग करके आप अपने खाते, क्रेडिट कार्ड या अपनी उपयोगिता बिल के बारे में सूचित किया जा सकता। आप क्रेडिट कार्ड, उपयोगिता बिल और इलेक्ट्रॉनिक शीर्ष तक का भुगतान कर सकते हैं। आप अपने खातों के बीच धन हस्तांतरण कर सकते हैं, BKT खातों की ओर, या Kosova में सक्रिय अन्य बैंकों में खातों की ओर और BKT अल्बानिया खातों की ओर। आप नए खाते खोलने और मुद्रा विनिमय प्रदर्शन कर सकते हैं।

What's new

Permiresime ne lidhje me performancen
Permiresime te pergjithshme
Performance Improvements
General Improvements

Previous versions
  • BKT Kosova Mobile 2.2.2 APK (Update: 2019-05-12 19:41:24) Download
  • BKT Kosova Mobile 2.2.1 APK (Update: 2019-03-22 01:01:31) Download
  • BKT Mobile 1.0.0 APK (Update: 2016-05-20 09:21:56) Download