FitMatching: Workout Datingapp

FitMatching: Workout Datingapp

star (10)

Health & Fitness | 9.0MB | Update: 2019-07-05 | Version: 1.1 | Requires: Android 5.0 or later

Price: $0
Explanation
Description

Some India application are update now! 20,000+ users downloaded FitMatching latest version on 9Apps for free every week! The application is severely widely use. This hot app was released on 2019-07-05. If you still need more information collecting extra factors, read below.
Velkommen til FitMatching!
Her kan du læse mere om vores dating app - for fitness entusiaster af fitness entusiaster. Se dig også lidt omkring i vores hjemmeside: https://fitmatching.dk
FitMatching er et nyt FitMatch dating koncept, for alle os der ønsker at finde en potentiel flirt inden for fitness eller blot en ny træningsmakker, der går lige så meget op i træning, som du selv gør. Appen er enkelt sat op, så du let og hurtigt kan begynde at søge efter bekendtskaber, der matcher dine interesser.
Download FitMatching og FitMatch med din nye partner.
Stolt niche app
At udelukkende henvende sig til træningsinteresserede, åbner op for mange nye muligheder, og gør det nemmere og hurtigere at finde det man søger, uden akavede spørgsmål og tvetydige svar.
Konstant nye brugere
Da FitMatching/FitMatch stadig er et spritnyt koncept, er der meget bevægelse i antallet af brugere, og vi oplever, at vores fællesskab hurtigt vokser sig større og større. Prøv selv appen og se hvor mange brugere, du finder tæt på dig.
Find matches på farten
Mangler du en træningsmakker, til når du får fri fra arbejde? Så find appen frem og begynd at søge efter dit potentielle match. Det kan være det bliver ligesom en første date, eller at I bare har en sjov og aktiv træningssession sammen. Alt kan ske.
FUNKTIONER
Log på og gå i gang
Det er let at tilmelde sig FitMatching. Du kan logge på via Facebook, Google, eller din email, og så er du i gang.
Få et solidt overblik over alle brugere
Hos FitMatching lader vi det ikke være op til held, at din profil popper op på dit drømmematchs telefon. Istedet kan du let scrolle igennem ikoner fra profiler tæt på dig.
Del din hverdag
Med Story funktionen i FitMatching kan du lægge billeder op, som bliver delt med alle dine matches. Del billeder fra din seneste workout og vis glimt fra din hverdag!
Chat med dine matches
Der er direkte chatfunktion i appen, som gør det let at tage den første kontakt. I har jo allerede en naturlig icebreaker; nemlig at snakke om træning og nævne hinandens favoritter.
✅Like dem du kan lide
Mens du scroller igennem ikoner, kan du besøge profilerne, og like dem, du gerne vil lære bedre at kende. Når de også har liket dig, kan snakken gå i gang!
Få ratings af de andre brugere
Som fitness entusiaster kan vi godt lide at motivere hinanden ved at vurdere hinandens indsats. Derfor er der mulighed for at rate hinanden, og give hinanden et selvtillidsboost eller et kærligt puf.
DET UNIKKE VED FITMATCHING
FitMatching er ikke bare et dating koncept. Det er en social app, som kan gøre din træning endnu sjovere, og motiverer dig til at give en ekstra skalle. Vi er stolte af at være et specifikt dating koncept, som samler et helt unikt fællesskab. Her bliver isen brudt naturligt, da I allerede har et emne at snakke om.
Detaljer, der gør den store forskel
Hos FitMatching “swiper” vi ikke. Du har et fuldt overblik over profiler og liker dem du kan lide. På den måde kan du også hurtigt se, hvem der er det mest ideelle match for dig, som deler dine interesser for træning.
Flash dine værdier
Appens lækre design, gør det let at uploade en serie af billeder, som fremhæver din flotte fitnesskrop. Har du lidt konkurrencegen, kan du også gå op i rating fra andre brugere, og gøre dit for at få bedre og bedre rating.
Find andre med samme passion for fitness & træning
Find alt fra ny flirt, træningsmakker, venskab eller måske endda en personlig træner, til at opnå dine mål. Hvad vi alle har til fælles på denne app, er at vi elsker fitness, og ikke kan få nok!
Gratis og premium medlemsskab
Det er helt gratis at være bruger på FitMatching. Her får du glæde af mange funktioner, kan matche med de brugere du har interesse for, og dyrke din hobby sammen med dem. Du kan også prøve vores guldbruger. Her bliver du rated på vores ‘rate væg’, kan se hvem der har liket dig, og vil også have uendelige likes.

What's new

1.1
- Bug fixes and improvement