Karti.com.mk

Karti.com.mk

star (6)

Events | 5.7MB | Update: 2020-08-04 | Version: 1.0.7 | Requires: Android4.0.3 or later

Price: $0
Explanation
Description

Первый магазин бесплатных приложений, игр&видео. 20,000+ пользователи скачали последнюю версию Karti.com.mk в 9Apps бесплатно каждую неделю! К счастью, легко получить это популярное приложение. Это горячее приложение было выпущено в 2017-09-06. Просто скачать его и пользоваться в вашем андроид телефоне!
Преку оваа апликација ќе можете да изберете карти и да ги платите со платежна картичка за сите спортски, музички, културни и секаков друг вид на настани и фестивали. Дополнително, оваа апликација, Ви овозможува брз и лесен влез на настанот со користење на бар код/ QR код кој го добивате откако успешно ќе биде извршено плаќањето за Вашите карти, за оние настани каде оваа опција е овозможена од организаторот.
Зошто е корисна оваа апликација:
• Побрзо да купите карта за настанот што го сакате, и да го изберете седиштето што го сакате.
• Нема потреба од чување на готовина или барање на продажно место за да купите карти
• Зачувување на Вашата карта на телефон, за понатамошна употреба
• Купување на карти од телефон или таблет
• Можност за ексклузивна пред-продажба на карти за специфични настани само за корисниците на мобилната апликација
• За одредени настани, нема потреба од печатење на карти и чување на дополнителна хартија
ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:
• Дадените цени во апликацијата се однесуваат за една карта, во MKD, со вклучен ддв.
• Името наведено при купување на картите треба да е исто со името на личната карта на лицето кое ги подига картите!
• За настаните со висок ризик, за зголемена сигурност, задолжително е да внесете број од лична карта при купувањето а подоцна со приложување на истата да ги подигнете картите од билетара.
Широко известно, что пакет приложений становится все больше и больше. Это топ приложение Events просто 5.7M. Это почти не тратит сотовых данных, даже вы висите на линии весь день. 9Apps тоже представляет другие горячие приложения(игры) Events для андроид мобильного телефона. 9Apps - платформа по разделению приложений & игр для адроид мобильного телефона и других устройств.

Rate
Rate it Thanks!
Previous versions