Lajme Shqip

Lajme Shqip

star (1)

News & Magazines | 3.1MB | Update: 2019-06-13 | Version: 1.0.3 | Requires: Android4.0 or later

Price: $0
Explanation
Description

It is a truth that 20,000+ users downloaded Lajme Shqip latest version on 9Apps for free every week! More functions were added in this app. This hot app was released on 2019-06-13. I believe you’ll enjoy it after use it.
Lajme Shqip
Lexoni lajme nga te gjitha portale me te medhaja vendore ne nje vend.
Lajme Shqip eshte aplikacion qe ju mundesoj leximin e lajmeve nga shume portale ne nje vend, duke mos pasur nevoje per shfletues tjeter, si dhe duke ju mundesuar qasjen ne portale te ndryshme me nje metode shume te thjeshte dhe te shpejte,
Lajmet jane nga portalet me te medhaja si:
Telegrafi.com
GazetaExpress.com
Koha.net
KosovaPress.com
IndeksOnline.com
Lajmi.net
Balkanweb.com
Noa.al
Shqiperiaime.al
Tetova1.mk
Now, you don't have to consider the size of the installation package. This top News & Magazines app is just 3.1M. Small but perfectly formed. 9Apps also provides other hot News & Magazines apps(games) for android mobile phone. 9Apps is a Apps & Games sharing platform for android mobile phone and other devices.

Rate
Rate it Thanks!