Spontan.

Spontan.

star (6)

Education | 4.0MB | Update: 2018-07-20 | Version: 1.1.5 | Requires: Android4.0 or later

Price: $0
Explanation
Description

9Apps provide best free android apps download. 20,000+ users downloaded Spontan. latest version on 9Apps for free every week! This is a wonderful app which is unique in android apps. This hot app was released on 2016-10-13. You can enjoy the most completed function of this app.
Ditët e sotme, po mbytemi nga informacioni dhe njëkohësisht po vdesim nga dija...
Qëllimi i ekzistencës së Spontan është shtyrja e limiteve të diturisë; nxitja e skepticizmit; qartësimi i mendimeve në fusha shtyllë të njerëzimit, duke minimizuar riskun dhe duke ndihmuar në realizimin e zgjedhjes më të mirë; impakti në shoqëri dhe përmirësimi i saj kur ajo gjendet në nevojë, - të gjitha këto të bazuara tek momenti.
Spontan nuk është media. Ne nuk shpërndajmë lajme dhe asgjë tjetër veçse momente, "spontane", pasi vërtet besojmë se gjëra të mëdha ndodhin rastësisht.
Pritini!
Believe it or not!! This top Education app is just 4.0M. It has amazing low flow consumption, so that you do not have to worry about your traffic usage. 9Apps also provides other hot Education apps(games) for android mobile phone. 9Apps - the best way to explore android apps.

Rate
Rate it Thanks!