Stacionet e Radio Kosovës

Stacionet e Radio Kosovës

star (10)

Music & Audio | 4.0MB | Update: 2019-04-23 | Version: 2.0.1 | Requires: Android4.1 or later

Price: $0
Explanation
Description

With the development of technology, more and more apps appeared in the mobile market. 30,000+ users downloaded Kosovë latest version on 9Apps for free every week! The App has powerful functions. This hot app was released on 2019-04-23. You can also find some other similar apps here.
Dëgjoni stacionet më të mira të radios nga Kosova, pa marrë parasysh se ku jeni.
Karakteristikat kryesore:
✦ FM / AM & Internet - Stacionet e Radio Kosovës
✦ Dëgjoni radiot në sfond
✦ Ruani stacionet tuaja të preferuara të Kosovës
✦ Rikthim i menjëhershëm dhe cilësi premium
¨ Kërkimi i menjëhershëm
¨ Ndani me miqtë përmes Facebook, Twitter ose Email
Disa nga stacionet e përfshira janë:
♫ Radio Fontana Burim
♫ RTK - Radio Kosova 1 Prishtina 
♫ RTK - Radio Kosova 2 Prishtina 
♫ Top Iliria Radio Deçan
♫ Radio Zeri i Shtimes Shtime
♫ Radio Drenasi Drenas
♫ Radio Dukagini Pejë
♫ Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Prishtina 
♫ Radio SHARRI Sharri
♫ Radio Vala Rinore Prishtina 
♫ Radio Llapi  Podujeva
♫ Positive Radios EX YU Manastir Gračanica
♫ Radio Vizioni Podujeva
♫ Radio Ilirida Prishtina 
♫ Radio Peja Pejë
♫ Radio Vicianum Vushtrri
♫ Studio Rejan Prizren
♫ Radio Alba Kline Klinë e Epërme
♫ Radio Maria Kosovo Prizren
♫ Radio BESA Prishtina 
♫ Radio Kfor Prishtina 
♫ Radio Gjakova Gjakova
♫ Radio Ballina Prishtina 
♫ Radio Pendimi Kanali 1 Prishtina 
♫ Radio Pendimi Kanali 2 Prishtina 
♫ Radio Plus 102.2 FM Prishtina 
dhe shumë më tepër ...!
Shënim: Duhet të keni lidhje në Internet për të përdorur aplikacionin.
Nëse ju pëlqen aplikacioni "Stacionet e Radio Kosovës" na jepni një vlerësim me 5 yje ★★★★, kështu që ne mund të vazhdojmë të përmirësojmë aplikacionin për ju!
Faleminderit!

Have no access to connect to Wi-Fi? This top Music & Audio app is just 4.0M. Though developed recently, this app has massive of users. 9Apps also provides other hot Music & Audio apps(games) for android mobile phone. Click download icon to full download this free app.

What's new

Initial Version

Rate
Rate it Thanks!