vnphoto.net

vnphoto.net

star (9)

Photography | 573.1KB | Update: 2017-06-28 | Version: 3.11 | Requires: Android2.2 or later

Price: $0
Explanation
Description

Download the official version of India apps from 9apps now. 10,000+ users downloaded vnphoto.net latest version on 9Apps for free every week! By use it, you can upgrade your abilities smartly. This hot app was released on 2013-05-12. 9Apps has thousands of apps and updated daily!
Do máy chủ của VNPhoto không phát hành API (web services) để cho thiết bị di động có thể kết nối vào thông tin của máy chủ do đó bản app này của VNPhoto không thể nào có đầy đủ chức năng như các bạn đang xem bản website Vì vậy, android app hiện tại chỉ có thể đọc được rss feed của máy chủ phát ra cho diễn đàn. Khi máy chủ vnphoto nâng cấp lên phiên bản mới trong năm 2013 trong đó có hổ trợ API cho thiết bị di động, mình sẽ điều chỉnh lại Android app để có nhiều chức năng hơn đến mức API cho phép.
When it comes to the detail information of this app, something must be mentioned. This top Photography app is just 0.6M. Small as the sparrow is, it possesses all its internal organs. 9Apps also provides other hot Photography apps(games) for android mobile phone. Discover the most popular Android applications on 9Apps.

Rate
Rate it Thanks!