Details

Kalendapp

3 (0)

إنتاجية | 13.1MB

تفاصيل التطبيق

A Kalendapp® rendszer naprakészen tárolja határidőnaplód bejegyzéseit a mobileszközödön. Így a mentett, kézzel írott bejegyzés az adott dátumnál elérhető, illetve bővíthető további, az alkalmazásban létrehozott, időponttal ellátott jegyzettel. A Kalendapp® mindig a legutolsó mentett (kézzel írott, frissített) információkat tárolja.
Az alkalmazás önállóan is használható, de papíralapú feljegyzéseidet az eszközödön csak a Kalendapp® határidőnapló segítségével tudod tárolni.
A határidőnapló megvásárolható a Kalendart viszonteladóinál, illetve www.kalendart.hu web-áruházból is megrendelhető.
Működés
1. Jegyzetelj a naptáradba
Készíts feljegyzéseket a Kalendapp® rendszerű határidőnaplódba. Használd a  jelek közötti mezőket. Írj, skiccelj, jegyzetelj!
2. Szkenneld a határidőnaplód
A feljegyzések után (ill. a napod végeztével) indítsd el a Kalendapp® alkalmazást a mobileszközödön! Szkenneld be az aktuális oldalpárt!
3. Ments, tárold a bejegyzésed
Igazítsd meg a sarok-markereket a kijelzőn, szükség esetén a kontrasztot is korrigálhatod, ments! Az eszközöd Kalendapp® naptárában az aktuális dátumnál megtalálod a határidőnaplód szkennelt, mentett feljegyzéseit.
4. Hozz létre elektronikus jegyzeteket
Az eszközödön hozz létre egyedi, elektronikus bejegyzéseket, használj színes megkülönböztetést, csoportosítsd azokat!
5. Használd a vegyes naptárad
Így lehet a határidőnaplód a zsebedben. A Kalendapp® új szkennelés esetén az előző tárolt naptároldalt mindig felülírja. Fontos jegyzetek, határidőnaplóba való bejegyzések után ajánlatos frissíteni (szkennelni) az alkalmazás segítségével!

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.0.0

نظام الأندرويد المتوافق: Android 2.2 or later

التقييم

Share by