Matura Assist

3.95 (21)

الإنتاجية | 2.2MB

تفاصيل التطبيق

Llogarit me thjeshtesi piket e akumuluara nga provimet e matures.
Aplikacioni eshte krijuar per ti ardhe ne ndihme maturanteve te cilet do te konkurojne ne universitet.
Perdorimi eshte konceptuar te jete shume i thjeshte dhe intuitiv.
***Suksese te gjithe maturanteve!***
*Aplikacioni kerkon leje per internet sepse afishon reklama nga Google.

Show More Less

ما هو جديد Matura Assist

- User experience improvements
- Speed improvements
- Bug fixes
- Added new Ad type: Interstitial

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.2

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.1 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب