Lutjet e Sherimit

Lutjet e Sherimit

star (2)

مراجع و كتب | 641.0KB | تحديث: 2015-07-28 | الإصدار: 1.0 | نظام الأندرويد المتوافق: Android 4 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

Millions of free Android apps are provide on 9apps. 30,000+ users downloaded Lutjet e Sherimit latest version on 9Apps for free every week! It is an excellent app and the fact it is! This hot app was released on 2015-07-28. You can also find some other similar apps here.
Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.