Ehliyethane

4.45 (686)

Education | 7.2MB

Description

Ehliyet Sınav Soruları
Ehliyetvakti Uygulaması Nedir ?
Ehliyet Sınav Soruları, Çıkmış sınav Soruları ,Ehliyet E-sınav soruları, Ders Notları,2020-2021-2022 Sınav Soruları, Ehliyet Sorularını içermekte ve tamamen ücretsiz Free Olarak Full hali ile Sunulan Motorlu taşıtlar sınavı Sürücü adaylarına özel hazırlanmış sınav hazırlık uygulamasıdır. Soruların ve sınavların tamamı MEB tarafında daha önceki sınavlarda yer almıştır.
Uygulamadaki Yenilikler
Son güncelle ile birlikte aşağıdaki özellikler geliştirilerek yenilenmiştir.
- Uygulama bekleme ekranı animasyonu yenilendir
- Çerez Politikası Geliştirilerek Sayfa hızları arttırıldı
- Uygulama hakkında Google play üzerinde yorum yapılabilesi için java tabanlı yorum ekranı tasarlandı.
- Sınav Sonuç ekranı yenilendi.
- Görseller iyileştirildi
- Ehliyet sınav soruları 2021 Etkinleştirildi.
- Ehliyet sınav soruları 2020 Arşiv Alanı Yaratıldı.
Uygulama Edinme ve Ücretlendirme
Ehliyetvakti Uygulaması tamamen ücretsiz olup herhangidir kısıtlama olmadan tam sürümünü full olarak yüklenebilmektir. Bu uygulama kapatılabilir vinyet reklamları ve google adsense reklamları içermekte ve gelirinin tamamını bu kanallar üzerinden sağlamakla beraber kullanıcılar hiçbir bedel talep edilmemektedir.
Ehliyet Vakti Uygulaması Neleri İçeriyor ?
Ülkemizde Millî Eğitim Bakanlığı Tarafından Sürücü Adayları İçin düzenlenen Ehliyet sınavlarına hazırlık için tasarlanmış ve Tüm soruları Geçmiş yıllardaki ehliyet sınavlarında aynıları çıkmış soru havuzundan oluşmaktadır. Mobil Uygulama İçerisinde Tüm derler Ayrı başlıkta yer almakta ve sürücü adayları kendilerini eksik gördükleri derslere özel soruları çözerek eksik yanlarını giderebilmektedir. Bu dersler aşağıdaki gibi mobil uygulamamız içinde yer almaktadır. Sorular Her derse Özel testler 10 sorulu hızlı çözüm için 25 sorulu ve de Gerçek sınav için deneme yapmak üzere 50 sorulu olarak hazırlanmıştır.
- 1.Motor Ve Araç Bilgisi Sınav Soruları
Ehliyet sınavlarında Motor Ve Araç Bilgisi En çok zorlanılan derslerden birisi olmaktadır. Teknik bilgi yanında Mekanik bilgi yede ihtiyaç duyulan bir ders olması hasebiyle sorular bu yöndeki ihtiyaçlara karşılık seçilmiş ve sınavlar bu ihtiyaçlara yönelik olarak hazırlanmıştır.10 soruluk testlerden oluşmakla beraber 50 Sorulu deneme testleri içerisinde yer almaktadır.
2.Trafik Ve Çevre Bilgisi Sınav Soruları
Ehliyet Sınavlarında sürücü adaylarının en çok sevdiği ders olaraktan bilinir. Genel sosyal yaşam içerisinde zaten birçok şeyi trafik anında ve yollarda görüldüğü için ders olarak karşılaşılınca çok fazla zorlanmadan sınavlarda yüksek başarı ortalaması yakalanarak geçilebilen bir derstir. Ehliyetvakti uygulaması içerisinde Çıkabilecek tüm soru türlerine göre hazırlanmış sınavlar yer almaktadır. Bu sınavlar içerisinde Görsel Olarak hazırlanmış soruların cevapları açık net bir şekilde akılda kalacak şekilde hazırlanmıştır.
- İçerisinde Ek olarak ;
Olay Anlatımlı Şekiller
Bu şekiller trafik esnasında yaşanması ihtimal durumları şekillen çizilerek anlatılmaya çalışılmış soru halinde hazırlanan ehliyet sınav sorularını içermektedir.
Akılda Kalıcı Trafik İşaret ve Levhaları
Birbirine benzeyen birçok trafik işaret ve levhaları arasında farkları görsel hafıza yöntemi ile kalıcı olarak ezber yapmaya yarayan ehliyet sınav soruları yer almaktadır.
- 3.İlkyardım Bilgisi Sınav Soruları
İlkyardım sınav dışında hayatımızda öğrenilmesi mutlaka gereken bilgiler kümesidir bu ahval üzere seçilen sorular hem ehliyet sınavı için hem de gerçek yaşamda acil durumlarda karşısında gerekli müdahale yapılabilmesi için özenle seçilmiştir. Uygulama içerisinde çıkma ihtimali en yüksek sorular seçilmiştir. Son 10 yılın çıkmış sınav sorularına bakılarak istatistiki olarak en çok sorulan sorular yer almaktadır.
- 4.Trafik Adabı Sınav Soruları
Her sınavda bir iki tane de olsa da sorulan Trafik adabı sınav soruları onlu sorular hali test olarak boş zamanlarda bakılabilecek şekilde yer almaktadır.

Show More Less

Information

Updated:

Version: 35.00

Requires: Android 5.1 or later

Rate

(686) Rate it
Share by

You May Also Like