Lotería Campechana © - Tablet

4.05 (19)

Entertainment | 11.7MB

Description

De loterij is een traditioneel spel in de staat Campeche, Mexico, en deze applicatie beheert waarin je de chips die zijn en citeren & quot; voor een derde.
ARM -kaarten:
Hiermee kunt u "kaarten" maken " willekeurig of selecteer de nummers die het vormen, om uw eigen versies te maken, op te slaan en te delen of te downloaden, zodat u ze kunt afdrukken en uw eigen collectie kunt plaatsen.
Sing:
is het equivalent aan Wees een naam geven of zingen & quot;, één voor één, de platen van de loterij, totdat een winnaar vindt. Het is belangrijk om te benadrukken dat, in de populaire traditie, het belangrijkste aan & quot; de loterij zing ", de rijmpjes of accessoires zijn die zijn geboren uit de verbeelding of onheil van wie zingt, hun specifieke aanraking geven aan de game.
De applicatie heeft ook instructies in elke module die dit vereist, evenals een kleine hulp om te weten wat er in elke optie kan worden gedaan, hoe u wint in de Campechana -loterij en Een korte schijn van zijn geschiedenis.
We hopen dat de automatisering van deze traditionele game naar je zin is!
Opmerking: de app is ontworpen voor gebruik in tablets, dus het gebruik ervan kleiner Apparaten, zoals mobiele telefoons / smartphones, kunnen variaties significante visuals presenteren, maar de werking ervan moet hetzelfde zijn; We nodigen u uit om de mobiele versie te downloaden, voor een betere visuele ervaring.

Show More Less

What's New Lotería Campechana © - Tablet

Mejor calidad de las imágenes, cambios en el diseño, y nueva opción en el módulo “Cantar”, para cambiar el tipo de visualización.
El equipo App Lotería Campechana ©

Information

Updated:

Version: Tablet 7.1

Requires: Android 2.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like