Nova BMS

3 (10)

Business | 13.0MB

Description

Nova BMS Gold ürünümüz ile entegre çalışan Nova Mobil Faturalama sistemi Akıllı Cep Telefonlarınız, Tabletleriniz ve el terminallerini üzerinden sahada ya da içeride; Alış-Satış-İdae Faturası düzenleme, Tahsilat, Ödeme, Sipariş Alma-Verme, Barkodlu/Barkodsuz Sayım, Stoktaki Ürünler ve Cari Bakiye Listeleme gibi bir çok işlemi yapmanıza olanak sağlar.
Kolay ve hızlı kullanım için tasarlanmış mobil arayüzler sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Mobil cihazınıza tanıttığınız bluetooth yazıcılar üzerinden Fatura, Tediye, Tahsilat Makbuzları yazdırabilir ve rapor çıktılarınızı alabilirsiniz.
Nova Mobile Invoicing system integrated with our Nova BMS Gold product. Purchase-Sales-Idae Invoice allows you to perform many operations such as Editing, Collection, Payment, Order Receiving, Barcode / Barcode Free Counting, Stock Products and Current Balance Listing.
You can easily use it thanks to mobile interfaces designed for easy and fast use.
You can print Invoice, Disbursement, Collection Receipts and receive your report printouts via the bluetooth printers you have introduced to your mobile device.

Show More Less

What's New MobilFatura

Eski uygulama olan Nova Mobil Fatura uygulaması geliştirildi. Hata düzeltmeleri, performans ve tasarım iyileştirmeleri yapıldı.

Information

Updated:

Version: 1.0.7

Requires: Android 4.0 or later

Rate

Share by

You May Also Like