Rugged Mountain Race

5 (5)

Racing | 30.3MB

Description

Off Road yarışlarının en eğlenceli türünden olan Rugged Mountain Race için oynamaya hazırlan. Eğlenceli bir oyun içerisinde olabilecek bütün detaylara hazır olun. 15 Farklı bölüm 20 farklı harita ile eğlenceli bir şekilde off road oynayış keyfine varacaksınız. Oyun içerisinde de seçtiğiniz araçları güçlendirebilir motor gücünü arttırabilir süspansiyonlarınızı ve yakıt tasarrufunuzu yükseltebilir daha hızlı ve daha güçlü araç motoruyla gidebilirsiniz.. Bölüm içerilerin de ki altınları toplayarak bakiyenizi yükseltebilir araç alımlarında ve modifiyelerde kullanabilirsiniz. Altın toplamakta zorlanıyorsanız mağaza kısmından altın satın alabilir araçlarınızı hemen yükselterek oyunun keyfini çıkartabilirsiniz.
Gerçekçi fizik yapılarıyla kullanış ve 2D platform yarış oyunun için eğlenceli bir o kadar da sizi oyuna bağlayacak olan Rugged Mountain Race hemen şimdi ücretsiz indir..
Get ready to play for the Rugged Mountain Race, the fun type of Off Road racing. Get ready for all the details in a fun game. 15 different episodes with 20 different maps will enjoy a fun way off road gaming. In the game you can increase the power of the vehicle can increase the power of your suspension can increase your fuel savings and faster and more powerful vehicle engine can go with the department. If you have difficulty in collecting gold, you can buy gold from the store and immediately upgrade your vehicles to enjoy the game.
Use your realistic physics and 2D platform racing game for a fun game that will connect you to the game Rugged Mountain Race right now free download ..

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.4

Requires: Android 4.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like