Details

StarPlusTV

4.9 (241)

News & Magazines | 4.5MB

Description

Per personat që jetojnë në Shkodër, StarPlusTV gjendet në kanalin 26 UHF. Beni një kërkim automatik në televizorin tuaj, dhe në kanalin 26, gjeni sinjalin e StarPlusTV, në platformën IPTV TVALB që transmeton në Amerike dhe Kanada ku keni mundësi të ndiqni programacionin që dëshironi.
Gjithashtu mund të na ndiqni edhe në platformën Abcom.
Ju ftojmë të na ndiqni.
Star Plus – Televizioni juaj

Information

Update:

Version: 1.0

Requires: Android4.0.3 or later

Rate

(241) Rate it
Share by

User also download

You may also like