Messenger Video Call

3 (0)

Social | 34.4MB

Description

Bu Messenger uygulaması, güvenlik ve hıza odaklanan bulut tabanlı bir depolama alanıdır.
Neden Messenger Video Call?
- Basit, Basit ve Kullanımı Kolay.
- Şifrelenmiş özel ve otomatik kırma özelliğine sahiptir.
- Eşzamanlı ve erişilebilir Birden fazla cihazda birlikte.
- Messenger Video Call Mesajları diğer uygulamalardan daha hızlı gönderin.
- Sert ve mesaj ve medya için limit boyutu olmadan.
- Açık ayrıca herkes için bir API ve açık kaynak koduna sahiptir.
- Mesajınızı bilgisayar korsanlarından korumak için güvenlidir.
- Sosyal grupta 200.000 üyeye kadar konaklayabilir.
- Etkileyici olabilir İfadenizle ayarlanabilir.
Her zaman bir arada, ücretsiz hepsi bir arada iletişim uygulamamız, metin, ses, görüntülü görüşme ve sınırsız video görüntülü sohbet ile tamamlayın. Mesajınızın senkronizasyonu ve android telefonunuza kolayca iletişime geçin ve herhangi bir yerde, herhangi bir yere bağlanın.
Video Aramalar BEDAVA KALMAK İÇİN BEDAVA
Arkadaşlarınızı ve Ailenizi Doğrudan Video Sohbeti ile Sınırsız - Facetime Beğendi, Ama O Fonksiyonlar Cihazları (Android, iOS, vb.) Grup video görüşmelerini 8 kişiye kadar, yüksek kaliteli ses, yüksek çözünürlüklü video ve yüz filtreleri gibi etkileşimli video özellikleriyle tutun.
Ücretsiz Telefon ve Metin Aramaları Sınırsız
Telefon numaralarını atlayın ve sadece bir Dünyada olmasına rağmen arkadaşlarına mesaj. Mobil, tabletinizde ve masaüstünüzde yüksek kaliteli sesli posta ve kısa mesajların keyfini çıkarın.
Messenger Video Call, veri tüketiminizi düşük tutan ve cep telefonunuzda daha az boşluğa ihtiyaç duyan bir Messenger uygulaması ve eksiksiz sosyal ağlardır. Tüm popüler sosyal uygulamalara tek bir yerde erişebilirsiniz:
Messenger Video Call uygulaması ayrıca Messenger uygulamalarının kullanım istatistiklerini ve ana sosyal medyanızı görüntüler. Bu Messenger uygulamasında tüm sohbet uygulamalarını alın, böylece bu kendi uygulamasını kullanarak tüm haberci uygulamalarına erişebilirsiniz.
Bu uygulamayı Android cihazınızdaki herhangi bir ekrandan açabilirsiniz; Sadece balonu menü çubuğundan etkinleştirin ve uygulamayı açmak için balonun üzerine dokunun. Bu Messenger uygulaması, NOTOTSIS BLADES'DEN HASSLAR OLMADAN SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI VE BEDAVA Haberci Uygulamaları, Sosyal Medya Uygulamaları ve Messenger Uygulamalarını açmak için yeterli bir tıklamanız gerekmez. Ne zaman istersen ücretsiz.

Show More Less

What's New Messenger Video Call

Rilis Pembaruan

Information

Updated:

Version: 1.0.5

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like