Mi Taxi

3 (0)

Tools | 19.5MB

Description

Mijn taxi is een louter demonstratieve service over de ontwikkeling van mobiele toepassingen voor mobiliteit en privétransport, dus het gebruik ervan is uitsluitend beperkt tot demonstratie. Het gebruik van persoonlijke gegevens van mensen, evenals toegelaten creditcards of betaalpassen, zijn volledig beschermd, omdat we geen bankgegevens van de gebruiker houden en de rest van de informatie die u invoert, is exclusief voor statistische doeleinden en we dragen niet Met hen op welke manier dan ook.
Mijn taxi stelt voor om de functies van een applicatie te tonen die u op uw vervoerservice kunt aanvragen in een snelle, handige, eenvoudige en efficiënte manier.
Mijn taxi doet Niet garanderen op geen enkele keer met behulp van de toepassing, wordt uw serviceverzoek beantwoord en in het geval dat dit zou gebeuren, willen we wegnemen dat we geen stuurprogramma of echt stuurprogramma beschikbaar hebben, dus we zijn niet verantwoordelijk voor sommigen Derde partij om aan het Service-verzoek te voldoen, omdat we u ten zeerste aanraden dat u niet klimmen naar voertuigen die bij ons afvragen aan onze service.
Mijn taxi streeft alleen om de effectiviteit van onze te demonstreren Als mobiele toepassingen in het item Bush en Mobility. Neem contact op met de ontwikkelaar als u meer informatie over dit type ontwikkelingen wilt hebben.

Show More Less

What's New Mi Taxi

Ajustes visuales menores para el nuevo lanzamiento con nueva interfaz con el servidor. El servicio quedó como nuevo!!!

Information

Updated:

Version: 3.0.1

Requires: Android 4.4 or later

Rate

Share by

You May Also Like