Kalender Indonesia Lengkap

4.1 (9944)

Tools | 12.3MB

Description

SKB 3 Bakanı'na göre Endonezya Takvimi 2024 - 2025 ulusal tatilin kırmızı tarihleri ​​ile.Günlük gündem özellikleri ve günlük motivasyon kelimeleri ile donatılmıştır.
Bu Endonezya takvimi, evinizdeki duvar takvimine çok benzer.Bu nedenle, kullanımı çok kolay ve çekici görünüyor.Bu takvimin bir diğer avantajı, BC ayları için en son hükümet tespiti uyarınca 2021, 2022, 2023, 2024 ve 2025'te Ulusal Tatil ve Ortak İzin Kırmızı Tarihlerini içermesidir (Ocak, Şubat, Mart, Nisan, , Mayıs, Haziran, Temmuz, Temmuz, Temmuz, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık).Buna ek olarak, bu ulusal takvim hem ulusal hem de uluslararası önemli günler de yayınlamaktadır.Bu nedenle, bugünün takviminin tarihini belirlemek uygundur. #39; Lastikler, Ramazan, Shawwal, Dzulkaiddah, Dzulhijjah).Bu nedenle, bugünün hicri veya hicri tarihinin tarihini bilmek uygundur.Buna ek olarak Javanese artı pazar günleri de vardır (ücret, Kliwon, Legi, Pahing, Pon).
Daha az ilginç olmayan başka bir özellik, Google takvimine bağlı olan etkinlik ve günlüklerin programıdır, bu nedenle otomatik hatırlatıcılar vardır.Bu ebedi takvim hem çevrimdışı hem de çevrimiçi takvimler yerine kullanılabilir.
Ek olarak, mevcut yaş hesap makinesinin veya mevcut yaşın ve DCH'nin hicri'ye dönüştürülmesi vardır.Endonezya toprakları için saatler de vardır, yani Batı Endonezya Zamanı, Orta Endonezya Zamanı ve Doğu Endonezya Zamanı. Bu ulusal genel takvim, Samsung, Oppo, Vivo, Sony, Realme, Redmi gibi çeşitli cep telefonlarında kullanılabilir. Infinix, Asus, Huawei ve diğer Android telefonlar.Bu özellik, bu günlük gündemle, günlük programınız daha organize ve hatırlanması daha kolay olacaktır.Öğretmenler bu yararlı özelliği günlük öğretmen gündemi ve diğer meslekler olarak da yapabilirler.Bu takvim uygulamasındaki motivasyonel kelimelerin ferahlatıcı bir zihin ve ruh cesareti olması bekleniyor.

Show More Less

What's New Kalender Indonesia Lengkap

- Hari libur dan cuti bersama 2024
- Widget di wallpaper / home screen
- Tema gelap
- Jadwal Acara dan Kegiatan
- Mirip kalender dinding
- Tanggalan Hijriyah dan Tanggalan Jawa
- Berisi tanggal-tanggal hari penting nasional dan internasional
- Kalkulator hitung umur
- Konversi tanggal Masehi ke Hijriyah
- Kompas
- Banyak lagi fitur lainnya

Information

Updated:

Version: 1.7.0

Requires: Android 4.4 or later

Rate

(9944) Rate it
Share by

You May Also Like