Gözlük Dergisi

5 (22)

News & Magazines | 20.3MB

Description

"Gözlük" dergisi; dil, kültür, edebiyat alanlarında yayın yapan süreli bir dergidir. Yayınlanan ilk sayısıyla ülkemizin en dijital dergisi olan dergi, alanında farklı içerik ve sunum teknikleri kullanarak okuyucunun dikkatini çekmeye çalışmaktadır.
"Dilini, kültürünü, kendine ait olanı, özünü görmek isteyen gönüllere yeni bir hikmet; yepyeni bir dergiyiz!" ilk sözü ile yayın hayatına gözlerini açmış ve okuyucularına "Gözlük" olmaya başlamıştır.
Gönüllü bir girişim olan bu yaklaşımın, bir anda olmasa da zamanla inanmış sinelerin etkisiyle daha çok kişiye ulaşacağını ümit edilmektedir.
Gözlük dergisinin bu uygulamasında neler var, sizleri neler bekliyor?
1. Derginin ilk sayısı ve bundan sonraki sayılarını ücretsiz temin edip okuyabilirsiniz.
2. Gözlük dergisinin sosyal ağlarına ulaşabilir ve paylaşılan en güncel içerikleri uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.
3. Gözlük dergisi yazarlarının en güncel içeriklerini okuyabilir, yazılan yazıları takip edebilirsiniz.
4. Gözlük dergisinin yayınlamış olduğu (TDK'dan alıntıdır) "Yabancı Sözcükelre Türkçe Karşılıklar" sözlüğüne ulaşabilir ve aradığınız sözcüğün Türkçe karşılığını bulabilirsiniz.
5. Genel Ağ adresimize üye olablirsiniz.
6. Dergimizde yayınlanmasını istediğiniz yazılarınız varsa bize uygulamamız üzerinden gönderebilirsiniz.
7. Dergimiz hakkındaki yorumlarınızı bize yazabilir veya direkt bize sormak istediğiniz şeyler varsa uygulamamız üzerinden bize sorabilirsiniz.
8. Dergimizin ürünlerini satın alabilir veya sipariş oluşturabilirsiniz.
Not: Uygulamamız yeni olduğu için zamanla güncellenecek ve yeni özellikler eklenecektir. Yakın bir zamanda uygulamamız üzerinden tüm sözlüklere (Güncel Türkçe Sözlük, Ataszleri ve Deyimler Sözlüğü gibi) ulaşabilecek kullandığımız dilin tüm verilerine bu uygulamadan ulaşabileceksiniz.

Show More Less

What's New Gözlük Dergisi

Uygulamamız zamanla güncellenip zengin bir hale getirilecektir.

Information

Updated:

Version: 3.12.0.3

Requires: Android 4.2 or later

Rate

Share by

You May Also Like