Başkanıma Merhaba

3 (8)

Lifestyle | 40.8MB

Description

***Bu uygulama; İstanbul’u daha güzel ve daha yaşabilir bir şehir kılmak için özlediğimiz demokrasi hareketine katkıda bulunmak isteyen bir grup üniversite öğrencisi tarafından hiçbir karşılık beklenmeden yapılmıştır.***
Şimdi İstanbul’da güzel işler yapma zamanı! 16 milyon İstanbullu olarak, yaşıyor olduğumuz bu eşsiz şehirde birçok düzenlemeler yapılacağını ve yeni uygulamaların hayata geçirileceğini düşünüyoruz. Tüm bu düzenleme ve yenilikleri, tüm İstanbullular olarak tartışacağımız, görüşlerimizi bildireceğimiz, bu sürece katkıda bulunacağımız bir platform hazırladık.
Başkanıma Merhaba telefon uygulamasıyla başkana mesajını bırakabilir ve İstanbul’da görmek istediğin icraatları tüm İstanbullularla paylaşabilirsin! Ayrıca beğendiğin mesajları ve icraatları alkış bırakarak öne çıkarabilirsin.
*** This application; It was made by a group of university students who wanted to contribute to the democracy movement we missed to make Istanbul a more beautiful and livable city.
Now is the time to do good work in Istanbul! As 16 million Istanbulites, we think that many arrangements will be made in this unique city where we live and new applications will be implemented. We have prepared a platform where we will discuss all these regulations and innovations as all Istanbulites, present their opinions and contribute to this process.
Hello to my chairman with the phone application you can leave the message to the president and you want to see the performances you can share with all Istanbul residents! You can also highlight your messages and actions by applauding them.

Show More Less

What's New Başkanıma Merhaba

- Açılırken uzun bekleme problemi giderildi.
- Bazı minik hatalar düzeltildi.
- İlk açılıştaki video gösterimi optimize edildi.
- Arama sonuçlarında daha kolay çıkmak için değişiklikler yapıldı.
- Bazı arayüz düzeltmeleri yapıldı.
- Eski android telefonlar için optimizasyon yapıldı.

Information

Updated:

Version: 1.33.2

Requires: Android 5.0 or later

Rate

Share by

You May Also Like