Ganesh Chaturthi Video Status 2020 - गणेश चतुर्थी

3 (0)

Entertainment | 5.6MB

Description

✿✿✿✿✿✿✿✿🌺ganhesh Chaturthi Video Status 2020🌺✿✿✿✿✿✿✿✿
Ganesh Chaturthi wordt gevierd als een geboortefilmdag van Lord Ganesha. Op Ganesh Chaturthi wordt Lord Ganesh aanbeden als een god van kennis, welvaart en geluk. Er wordt aangenomen dat Lord Ganesh werd geboren tijdens de SHUKLA-kant van Bhadrapad-maand. Op dit moment, in de maand van augustus of september in de Engelse kalender, komt Ganesh Chaturthi's Day.
Ganesh Chaturthi's festival eindigt na 10 dagen van anant Chaturdashi, die ook als Ganesh Immersion Day bekend is. Dompel het idool van Lord Ganesha door een processie in anant Chaturdashi te verwijderen.
Ganesh Chaturthi Poojan Method - Belastingen Installeren. In de middag is de hele wet Ganesh aanbeden. Op deze dag versiert de toegewijde de hele pandal. Om Shri Ganesh Ji te plezieren, zijn ze een prachtige presentatie van hymne via liedjes en muziek. De hele sfeer wordt toewijding van het zoete accent van de mantra's. Deze viering loopt 10 dagen en dompelt het standbeeld van Lord Ganesha op de dag van anant Chaturdashi.
Speciale voorzichtigheid -
Maak geen Chandra-filosofie op Ganesh Chaturth of anders kan het Stigma het krijgen. Op dit festival lijkt de maanfilosofie valse defecten. Heer Krishna had het stigma van de gestolen juweeltje genaamd Syamatak alleen gevoeld vanwege deze Chandra-filosofie.
Ganesh Chaturthi ook bekend als Vinayaka Chaturthi is een van de belangrijke hindoe-festivals die door India vierden met een grote toewijding. Deze dag wordt gevierd als de verjaardag van Lord Ganesh, de Elephant-headed zoon van Lord Shiva en Godin Parvati. Lord Ganesh is het symbool van wijsheid, welvaart en geluk.
Ganesh Chaturthi wordt gevierd op Shukla Chaturthi van de Hindoese maand van Bhadra (in het algemeen valt tussen augustus en september). Dit festival wordt gevierd door hindoes met een groot enthousiasme. Mensen brengen idolen van Lord Ganesh naar hun huizen en aanbidden De duur van dit festival varieert van 1 dag tot 11 dagen, afhankelijk van de plaats en de traditie. Op de laatste dag van het festival en de muzikale processie en ondergedompeld traditioneel in water.
Per Hindu Mythologie Lord Ganesh wordt beschouwd als "Vigana Harta" (iemand die obstakels verwijdert) en "Buddhi PradaAYaka" (een Intelligentie). Dit festival is erg belangrijk voor studenten, aanbidden ze Lord Ganesh om hun geest te verlichten.
Ai Ganesh Jai Ganesh Deva Aarti Songs Video's

Show More Less

Information

Updated:

Version: 1.1

Requires: Android 4.1 or later

Rate

Share by

You May Also Like