EVsmart 電気自動車の充電スポット検索

3.2 (223)

Maps & Navigation | 11.3MB

Description

EvSmart is een elektrische auto (EV) of een plug-in hybride car (PHEV) -gebruiker en [U kunt zoeken naar een zoekopdrachten van een auto-type].
EV en PHEV-gebruikers maken zich zorgen als u zich zorgen maakt wanneer u uit gaat voor lange afstand en langer. U kunt eenvoudig zoeken naar oplaadvlekken die bestaan ​​rond de huidige locatie of in de buurt van de bestemming.
EvSmart Functies ...
· · · · Zoek op autodype kan worden doorzocht!
· accuraat! laatste! LADINGSPLAATGEGEVENS
· Citrus verplaatsen
Afstand tot de plek
· · · · met vernauwing display Instellen Alleen Snelle oplaadspot · Alleen weergeven op snelweg · Alleen weergeven op Expressway · Een snelle oplader slechts 44 kW of meer display, enz. TOEKOMSTIGE, EV, PHEP-gebruikers zijn van plan om handige functies en informatievoorziening toe te voegen.
【kan worden vernauwd met het automodel! ]
U kunt zoeken naar oplaadvlekken door een model op het moment van zoeken te specificeren.
Sinds de vorm van de connector wordt geïnstalleerd en het aantal opladers, enz., wordt het informatiescherm van de ladingspot in één oogopslag bereikt, dus "de connector komt niet overeen en kan niet worden opgeladen!".
[Nauwkeurig en nieuwste gegevens]
Chademo-informatie is niet alleen informatie verstrekt, maar ook informatie wordt toegevoegd en onze medewerkers worden gecontroleerd door één voor één in "Human Power" en bijgewerkte informatie. "Ik ging daar, maar het was niet (huilend)".
[Eenvoudige bediening en opnamescherm]
Tik op de app. Als u locatie-informatie inschakelt, wordt de huidige locatie weergegeven en wordt de nabijheid van de omgeving onmiddellijk weergegeven.
【kan niet alleen niet alleen zoeken vanaf de huidige locatie, maar ook vanaf de plaatsnaam en het adres】 aan het natuurlijk, kunt u op zoek naar de bestemming en het relaisgebied. Selecteer "Zoek vanaf de naam / adres / adres". Als u bijvoorbeeld met "Tokyo Tower" plaatst, wordt de oplaadvlek in de buurt van de Tokyo-toren in kaart gebracht.
【Informatie Delen in Kansan Schrijfkaart】
U kunt eenvoudig foto's van het pictogram van de camera plaatsen. De laadvlekken die onverwacht moeilijk zijn om te begrijpen of handiger en gemakkelijker te gebruiken in de beoordeling van iedereen. Facebook, Twitter, meestal is je SNS-post eenvoudig. Je kunt nu ook een opladen plaatsen.
[Positie-informatie van oplaadvlekken kan worden gekozen naar de auto-navigatiebestemming]
Navicon-samenwerking, breng de positie over van de ladingspot naar het navigatiesysteem. Changan Route Zoeken naar uw response auto-navigatie.
※ Charge spot operatoren ※
Geef oplaadplekgegevens op. Neem gerust contact met ons op naar het onderstaande adres.
Contactgegevens
Evslart Https://evsmart.net
Evssmart Data Team
Mail: support@evsmart.net
Telefoon: 03-3239-8446
br> Ontwikkelaar
Ayu Dante Co., Ltd.
https://ayudante.jp
Sommige afbeeldingen in de app gebruiken het volgende.
- http://developer.android.com/design/downloads/index.html

Show More Less

Information

Updated:

Version: 2.3.2.9304.2

Requires: Android 5.0 or later

Rate

(223) Rate it
Share by

You May Also Like