İngilizce Pratix

5 (26)

Education | 28.0MB

Description

İngilizce Pratix, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır.
İngilizce dilini günlük hayata uyumlu bir şekilde öğrenerek, günlük pratik kartları ile kelime hazneniz ve cümle kurabilme kabiliyetiniz artacak.
NEDEN İNGİLİZCE PRATİX KULLANMALISINIZ?
İngilizce Pratix uygulaması size en hızlı ve akılda kalıcı şekilde günlük hayatta kullanılan hemen hemen bütün cümleleri ve kelimeleri öğretmeyi amaçlıyor. İngilizce Pratix, kartları kaydırarak yeni cümleler, çevirerek anlamlarına, dinleyerek okunuşlarına erişebileceğiniz bir uygulama. Aynı zamanda cümlelerin ve kelimelerin okunuşlarını da dinleyerek dinleme ve konuşma becerinizi geliştirebileceksiniz. Bu zaman içerisindeki gelişiminizi kendinizi test ederek de görebileceksiniz.
English Pratix is ​​a FREE English learning application that can be used on Android and other smartphones.
By learning the English language in accordance with daily life, you will increase your vocabulary and sentence skills with daily practical cards.
WHY YOU SHOULD USE ENGLISH PRATIX?
English Pratix application aims to teach you almost all the phrases and words used in daily life in the fastest and most memorable way. English Pratix is ​​an app where you can access new meanings by swiping cards, translating their meanings, and reading them by listening. You will also be able to improve your listening and speaking skills by listening to the reading of sentences and words. You will also be able to see your progress in this time by testing yourself.

Show More Less

What's New İngilizce Pratix

Yenilenen teması ile göz yormayan tasarım.

Information

Updated:

Version: 1.3

Requires: Android 5.0 or later

Rate

Share by

You May Also Like