Radio Shqip - Albanian Radio

Radio Shqip - Albanian Radio

star (8)

Music & Audio | 5.9MB | Update: 2020-09-20 | Version: 5.0.3 | Requires: Android 5.0 or later

Price: $0
Explanation
Description

Albanian Radio Streaming App
Radio Shqip - Tere radiot Shqiptare ne streaming gratis.
RadioShqip eshte rikthyer ne PlayStore, me versioni
e ri. Me nje grafike te re, e funksionalitete te reja.
- Regjistrohuni falas, ne radio shqip, nje sherbim cloud based, qe ju lejon te ruani listen e kanaleve tuaja te preferuara, per ti degjuar me pas ne tere aparatet tuaja, e gjithshtu online ne adresen http://radioshqiplive.com/
- Regjistroni kenget qe ju pelqejne, qe sot ne fakt mund te regjistroni nje radio, dhe jo vetem ta degjoni ate.
- Sygjero nje kanal, qe sot secili nga ju mund te sygjeroje nje kanal radio
- Me te degjuarit, kanalet tani rreshtohen ne baze te degjimeve, per te ditur se cilat radio degjohen me shume nga shqiptaret.
- Degjoni regjistrimet e radiove tuaja, kur jeni offline [failet ruhen ne mp3 ne direktorine /sdcard/radioshqip]
- Chat per te bashkebiseduar me degjuesit e tjere.
*ere:
- integrim me android auto
- integrim me oren tuaj android wear
- notifikime me te zgjuara
- notifikim ne lock screen
- update tere radiove
- integrim me google
- mundesi te krijoni account me username/password
- kermim, tani mund te kerkoni radion sipas emrit
Nese programi ka probleme, jeni te lutur te shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobshme. Vetem me ndihmen tuaj, ky aplikacion mund te behet me i mire, e te arrije nivele me te larta.

What's new

Removed ads
Bug fixes
Faster app loading

Previous versions
  • Radio Shqip 4.2 APK (Update: 2019-04-22 15:12:02) Download