Anında Yanımda

4.85 (31)

تسوّق | 16.4MB

تفاصيل التطبيق

İnternet şüphesiz teknolojinin insanlara sunduğu en faydalı gelişmelerden biridir. Anında yanımda, zamandan ve daha pek çok şeyden tasarruf etme imkanı da sunmaktadır. İnsanların evde oturdukları yerde alışveriş yapma imkanı sunan bir oluşumdur.
Bilinçli bir internet kullanıcısı olmak, güvenli online alışveriş yapmayı da kolay hale getirmektedir. Bu noktada güvenirliği ile öne çıkan anında yanımda sizlere kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme imkanı sunmaktadır.
Üstelik anında teslimat özelliği, çeşitli hediye çekleri ve kampanyalar ile farkını ortaya koymaktadır
Şimdilik Ankara’nın bazı bölgelerinde anında teslimat hizmeti veren anında yanımda gelişen alt yapısı ve ekibiyle çok yakında tüm bölgelere hizmet verecektir.
The Internet is undoubtedly one of the most useful developments that technology offers to people. You can instantly save me time and more. It is a formation that allows people to shop at their homes.
Being a conscious Internet user also makes it easy to shop online safely. At this point, it offers you the opportunity to pay with cash or credit card at the door.
Moreover, the instant delivery feature shows the difference with various gift vouchers and campaigns
For the time being, it will serve all regions very soon with its infrastructure and team developing instant delivery service in some parts of Ankara.

Show More Less

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.1

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.4 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب