Jugar i Aprendre: Animals

3 (0)

Enseignement | 7.0MB

La description de

'JUGAR I APRENDRE AMB ELS ANIMALS' és una aplicació per a mòbils en VALENCIÀ dirigida a xiquets entre 0 i 6 anys.
TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE EN VERSIÓ TABLET en esta adreça https://play.google.com/store/apps/details?id=com.applicat.JIA.animals.tablet
Novetat en la versió 2.0!!! Amb la mateixa aplicació, els xiquets podran jugar i aprendre en Valencià, castellà i anglés!!!
Senzilla i intuitiva, els menuts de casa gaudiran aprenent amb els animals i també tindran l’opció de posar a prova els seus coneixements.
Les distintes seccions i opcions de l’aplicació fa que els xiquets es diverteixquen, s’entretinguen i al mateix temps aprenguen a reconéixer els animals i el so que fa cadascún d’ells.
Hi hà dos seccions dins l’aplicació: Aprendre i Jugar.
A la de ‘Aprendre’ els xiquets aprenen a relacionar cada animal amb el seu nom i el so que fa, mentre que a la de ‘Jugar’ posaran a prova els seus coneiximents. Quants seran capaços d’identificar?
L’aplicació compta amb un gran número d’animals, tant domèstics com salvatges, entre els que es troben aus, felins, animals marins, reptils, etc…
Per tal d’intentar protegir al màxim els telèfons, els xiquets han d’estar sempre acompanyats d’un adult mentre juguen. A més, els encanta preguntar sobre aquells animals que no tenen clar o no saben.
Buscant aplicacions d’aquest tipus per als nostres fills, vegerem que hi havía en moltes llengües distintes, però cap en Valencià que és la nostra llengua materna, així que decidírem crear-la per omplir aquest buit que en este aspecte tenim els valencianoparlants.
A partir de la versió 2.0 hem afegit altres idiomes a l'app per a que els xiquets puguen aprendre més encara i passar un bon ratet entretinguts.
La vostra opinió i experiència és important per a nosaltres. Qualsevol problema o suggeriment escriu-nos a info@applicat.net. També pots visitar la nostra pàgina web www.applicat.net on anirem informant sobre els nous projectes, o seguir-nos en twitter, facebook i google .

Show More Less

Nouveautés Jugar i Aprendre: Animals

Versió 2.0.3
Corregits xicotets problemes de funcionament.
Versió 2.0.2
Revisats textos
Versió 2.0.1
Implementats xicotets canvis de programació.
Versió 2.0
Ara trilingüe!! Afegits idiomes castellà i anglés.
La versió gratuïta passa de 12 a 18 animals.
Ara la versió Premium s'adquireix des de la mateixa aplicació. Més fàcil i còmode.

Informations

Mise à jour:

Version actuelle: 2.0.3

Nécessite Android: Android 2.2 or later

Rate

Share by

Recommandé pour vous