Dartex Taxi - Locatii Fixe

3 (0)

Auto et véhicules | 1.1MB

La description de

Noua aplicatie D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE este destinata clientilor de tip: receptii de hoteluri, restaurante, institutii publice, cladiri de birouri, cluburi, pub-uri si tuturor celor care doresc sa comande taxi cu un singur click!
D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE este singura aplicatie de comanda taxi din Romania destinata acestui tip de clienti, disponibila in Magazin Play.
D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE va ofera:
- comanda din 1 click
- detalii sofer
- istoric comenzi
Din 2002 D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE vă oferă zilnic, 24 de ore din 24, servicii de transport cu taxiuri și servicii de dispecerat taxi, autorizate de Primăria Municipiului București.
La D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE siguranța, confortul și calitatea sunt pe prim plan, motiv pentru care am implementat, documentat și menținem un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO 9001 : 2008.
Alege D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE și vei călători în siguranță, ferit de evenimente și surprize neplăcute, iar la sfârșitul cursei vei plăti un preț corect, stabilit de aparatul de taxat, nu de către șofer.
Vă mulțumim că ne apelați și vă asigurăm că, zi și noapte, noi, D'ARTEX TAXI - LOCATII FIXE,
VĂ CONDUCEM CU PLĂCERE!

Show More Less

Nouveautés Dartex Taxi - Locatii Fixe

Bug fixing
Improved functionality

Informations

Mise à jour:

Version actuelle: 1.20151108.1

Nécessite Android: Android 2.2 or later

Rate

Share by

Recommandé pour vous