Ticaari : Ticari Emlak ilanları - Satılık, Kiralık

5 (17)

जीवनशैली | 37.3MB

विवरण

Türkiye’ nin ilk ticari emlak sitesi ticaari.com, 2020 yılında ticari emlak arayanları; ihtiyaçlarına en uygun iş yeri ve iş yeri kategorisindeki ilanlarla, çok hızlı ve kolay bir şekilde buluşturmak amacıyla kuruldu. Yeni bir iş yeri açmanın verdiği heyecan ve mutluluğun ticari emlak arama sürecinde de devam ettirebilmeniz için her an ve her zaman sizinleyiz.

Yazılım ve yapay zeka odaklı mühendislerimizden oluşan profesyonel, genç, heyecanlı kadromuzla; hem iş yeri arayanlara hem de ilan veren kurumsal üyelere, son teknoloji ve trend bakış açısı ile yanlarında olduğumuzu bilmeleri bizi çok mutlu edecektir.
Türkiye’ de ilk ticari emlak sitesi olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ticari Emlak kategorisindeki uzmanlığımızın yanı sıra, emlak sektörüne dijital pazarlama vizyonu katacak ve ilan reklamlarını maksimum seviyeye çıkaracak yeniliklerin alt yapısını kurarak, ticari emlak alanında sektörde öncülük etmenin gururunu taşıyoruz.

Ticari Emlak arama sürecinden,
teknik özellik önerilerine, ticari emlak fiyatlarındaki değişimlerden sektörün öncüleri ile yapılan röportajlara kadar pek çok konuda içeriğe ulaşabileceğiniz ticari emlak haberleri bölümümüze, sosyal medya ve youtube kanalımıza da göz atabilirsiniz.

Bana İş Yerimi Bul.
İş yeri arama sürecinde Bana iş yerimi bul özelliğini kullanarak, aradığınız iş yerini hızlıca bulabileceksiniz.
Emlak uzmanımı Bul.
Ticari mülkünüzü satma, devretme ve kiralama sürecinde Emlak Uzmanımı Bul özelliğini kullanarak, mülkünüzü hızlıca satabilecek, devredecek ve kiralaya bileceksiniz.

Ticaari.com ailesi olarak siz değerli kullanıcılarımız ve kurumsal üyelerimizle buluşmanın verdiği gurur ve heyecanın hiç bitmeyeceğini, yenilikçi ve son teknolojiye uyumluluğumuz konusunda öncülüğümüzü hep koruyacağımızı bilmeniz bizi çok mutlu edecektir.
Aradığınız iş yerini bulma yolunda bol şanslar dileriz.

Show More Less

नया क्या है Ticaari : Ticari Emlak ilanları - Satılık, Kiralık

Hızlandırma yapıldı
Yenilik eklendi

जानकारी

आधुनिक बनायें:

संस्करण: 1.4

आवश्यक है: Android 4.1 या बाद में

मूल्यांकन करें

शेयर करें

ये भी पसंद कर सकते है