Aliağa Semt Pazarı

4.5 (13)

Shopping | 11.4MB

विवरण

Aliağa Semt Pazarı Mobil Uygulaması, 2020 yılında faaliyete giren, %100 yerli yöresel ürünlere, sebzeden meyveye, bakliyatan temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir yelpazede ürün barındıran ve topluma hizmet etme misyonu ile faaliyet göstermekte olan bir platformdur.
Aliağa Belediye Başkanlığı tarafından projelendirilmiş ve hazırlanmış olan Aliağa Semt Pazarı Mobil Uygulaması, semt pazarlarını online hale getirerek, çeşitli ürünlere ihtiyacı olan kişiler ile bu ürünlerin üreticilerini ortak noktada buluşturan; kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin ihtiyacı olanlara ulaştırılmasını ve bununla birlikte yöresel çapta özellikle çiftçiliğin ve üreticiliğin desteklenmesini sağlamış olan çok önemli bir çabanın ürünüdür. Bununla birlikte bu doğrultuda yapılmakta olan çalışmalar bölgenin yöresel tüm zenginliklerini ön plana çıkartarak bölgesel kalkınmaya ve tanıtıma da hizmet etmektedir.
Mobil uygulama dışında bizlere www.aliagasemtpazari.com üzerinden de ulaşabilir, eve ya da ofise, istediğiniz adrese sipariş verebilirsiniz.
Mobil Uygulamamızın Genel Özellikleri
• Aliağa Semt Pazarı Mobil Uygulaması ile sipariş vermek çok kolaydır.
• Taptaze ve kaliteli ürünler tüketiciye en hızlı şekilde sunulmakta ve ulaştırılmaktadır.
• Ürünleri en güncel fiyatlarıyla görüntüleyerek tasarruf edebilirsiniz.
• Güvenli alışveriş ile kişisel bilgileriniz güvence altındadır.
• Çeşitli ödeme yöntemleri ile ürünlerinizi satın alabilirsiniz. Dilerseniz kapıda nakit ya da kredi kartıyla ödeyin.
• Yepyeni ve daha önce tatmadığınız tatları mobil uygulamamızda keşfedebilirsiniz.
• İstediğiniz kadar, bol bol sipariş verebilirsiniz.
• Çok kısa bir sürede alışverişinizi tamamlayarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.
• Siz hiç yorulmayın. Ürün kapınıza kadar getirilmektedir.
Basında Aliağa Semt Pazarı Online Alışveriş Platformu
• HABERTURK : Vatandaşlardan aliagasemtpazari.com’a yoğun talep
Aliağalıların sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla kurulan aliagasemtpazari.com bu zorlu süreçte vatandaşlarının mağduriyet yaşamaması için hizmet vermeye devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde kalan Aliağalılar, gıda ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için aliagasemtpazari.com’a yoğun ilgi gösteriyor.
• İHA : Aliağa Belediyesi tarafından hizmete açılan aliagasemtpazari.com, vatandaşlarının temel gıda ihtiyaçlarını karşılıyor.
Site üzerinden verilen siparişler belediye ekiplerince titizlikle ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde vatandaşların evlerine teslim ediliyor. Belediye ekipleri gelen siparişlere hızla yanıt verebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yaşanan yoğunluktan dolayı vatandaşlardan anlayış bekleyen ekipler, mağduriyet yaşanmadan siparişlerin yetiştirilmesi için özveriyle çalışıyor. Vatandaşlar, verilen siparişlerin ödemelerini site üzerinden kredi kartı ile ya da kapıda nakit olarak yapabiliyor.
• TIMETURK : Aliağa'nın doğal ve yöresel lezzetleri bu sitede
Güvenilir ve sağlıklı gıda alışverişin adresi haline gelen aliagasemtpazari.com, kentin yöresel lezzetlerini de online raflara taşıdı. Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Aliağa Bal Üreticileri Birliği gibi Aliağa'nın yerel üreticilerinden sağlanan yüzde yüz doğal ürünler online raflarda yerini alır almaz büyük bir ilgiyle karşılaştı.
Bize Ulaşın
info@aliagasemtpazari.com
Mobil uygulamamızı hemen indirerek sipariş vermeye başlayabilirsiniz.
एलियासा डिस्ट्रिक्ट मार्केट मोबाइल एप्लिकेशन एक ऐसा प्लेटफ़ॉर्म है, जिसने 2020 में अपना परिचालन शुरू किया है, इसमें 100% स्थानीय उत्पादों, सब्जियों से लेकर फल, फलियां और सफाई उत्पादों तक की एक विस्तृत श्रृंखला है, और यह समाज की सेवा के मिशन के साथ काम करता है।
एलियासा नेबरहुड मार्केट मोबाइल एप्लिकेशन, जिसे एलियासा म्यूनिसिपैलिटी द्वारा डिजाइन और तैयार किया गया था, लोगों को विभिन्न उत्पादों की आवश्यकता के साथ-साथ इन उत्पादों के निर्माताओं के साथ मिलकर स्ट्रीट मार्केट्स ला रहा है; यह एक बहुत ही महत्वपूर्ण प्रयास का उत्पाद है जो यह सुनिश्चित करता है कि गुणवत्ता और सस्ती उत्पादों को उन लोगों तक पहुंचाया जाए जिन्हें उनकी आवश्यकता है, और विशेष रूप से, स्थानीय स्तर पर खेती और खेती का समर्थन। इसके अलावा, इस दिशा में किए गए अध्ययन क्षेत्र के सभी क्षेत्रीय धन को उजागर करके क्षेत्रीय विकास और संवर्धन भी करते हैं।
मोबाइल एप्लिकेशन के अलावा, आप www.aliagasemtpazari.com के माध्यम से भी हम तक पहुँच सकते हैं, और आप अपने इच्छित पते पर घर या कार्यालय को ऑर्डर कर सकते हैं।
हमारे मोबाइल एप्लिकेशन की सामान्य विशेषताएं
    • यह Aliağa जिला बाजार मोबाइल एप्लिकेशन के साथ ऑर्डर करना बहुत आसान है।
    • ताजा और गुणवत्ता वाले उत्पादों की पेशकश की जाती है और उपभोक्ता को सबसे तेज़ तरीके से वितरित की जाती है।
    • आप सबसे मौजूदा कीमतों पर उत्पादों को देखकर पैसे बचा सकते हैं।
    • आपकी व्यक्तिगत जानकारी सुरक्षित खरीदारी के साथ सुरक्षित है।
    • आप विभिन्न भुगतान विधियों के साथ अपने उत्पादों को खरीद सकते हैं। यदि आप चाहें, तो दरवाजे पर नकद या क्रेडिट कार्ड से भुगतान करें।
    • आप हमारे मोबाइल एप्लिकेशन में नए और पहले के अविस्मरणीय स्वादों की खोज कर सकते हैं।
    • आप जितना चाहें उतना ऑर्डर कर सकते हैं।
    • आप बहुत कम समय में अपनी खरीदारी पूरी करके समय बचा सकते हैं।
    • आप कभी थकते नहीं हैं। उत्पाद आपके दरवाजे पर लाया जाता है।
प्रेस ऑनलाइन शॉपिंग प्लेटफॉर्म में Aliağa जिला बाजार
    • HABERTURK: aliagasemtpazari.com के लिए नागरिकों से तीव्र मांग
Aliagasemtpazari.com, जो कि सब्जियों, फलों और फलियों जैसे अलीगन्स की बुनियादी खाद्य जरूरतों को पूरा करने के लिए स्थापित किया गया था, अपने नागरिकों को इस कठिन प्रक्रिया में पीड़ित होने से रोकने के लिए सेवा जारी रखता है। अलीगली जो लोग कर्फ्यू के दायरे में अपने घरों में रहते हैं वे अपनी खाद्य जरूरतों को पूरा करने के लिए aliagasemtpazari.com में बहुत रुचि दिखाते हैं।
    • UAV: ​​Aliagasemtpazari.com, जिसे Aliağa नगर पालिका द्वारा सेवा में रखा गया था, अपने नागरिकों की बुनियादी खाद्य जरूरतों को पूरा करता है।
साइट पर रखे गए आदेश नागरिकों के घरों में सावधानीपूर्वक और स्वच्छता नियमों के अनुसार दिए जाते हैं। नगर निगम की टीमें आने वाले आदेशों का तेजी से जवाब देने के लिए कड़ी मेहनत कर रही हैं। घनत्व के कारण नागरिकों से समझ के लिए इंतजार कर रही टीमें, बिना कष्ट के आदेश जुटाने के लिए लगन से काम कर रही हैं। नागरिक साइट पर क्रेडिट कार्ड या नकद द्वारा दरवाजे पर रखे गए आदेशों का भुगतान कर सकते हैं।
    • समयरेखा: इस स्थल पर आलिया का प्राकृतिक और स्थानीय स्वाद
Aliagasemtpazari.com, जो विश्वसनीय और स्वस्थ भोजन की खरीदारी का पता बन गया है, शहर के स्थानीय स्वादों को ऑनलाइन अलमारियों में लाया है। जैसे ही Aliağa हनी इनिशिएटिव प्रोडक्शन और ऑपरेशन कोऑपरेटिव और Aliağa हनी प्रोड्यूसर्स यूनियन जैसे स्थानीय उत्पादकों के 100 प्रतिशत प्राकृतिक उत्पादों ने ऑनलाइन अलमारियों पर अपना स्थान बना लिया, उन्हें बहुत ध्यान मिला।
हमसे संपर्क करें
मैं info@aliagasemtpazari.co
आप हमारे मोबाइल एप्लिकेशन को तुरंत डाउनलोड करके ऑर्डर करना शुरू कर सकते हैं।

Show More Less

नया क्या है SemtPazari

Bazı Gerekli güncelleştirmeler yapıldı.

जानकारी

आधुनिक बनायें:

संस्करण: 1.102

आवश्यक है: Android 4.1 या बाद में

मूल्यांकन करें

शेयर करें

ये भी पसंद कर सकते है