ANGIO 2020

3 (9)

Kedokteran | 27.1MB

Deskripsi

Vážené dámy a pánové, milí kolegové a kolegyně,
dovolte mi, jménem svým a zejména jménem celého přípravného organizačního výboru, Vás co nejsrdečněji pozvat na blížící se tradiční angiologický kongres v Praze. Termín je oproti minulým létům mírně posunut, a to na 13.–15. února 2020, místem konání budou opět kongresové prostory hotelu Vienna House Diplomat v Praze 6. S dřívějším termínem konání kongresu souvisí i jistý posun termínu přihlášení se k aktivní účasti, a sice do 2. prosince.
Co chceme pro účastníky připravit? Jistě pestrý odborný program: od tematicky laděných sympozií, praktických workshopů, prezentace posledních výsledků multicentrických studií a mezinárodních doporučení (letos pro angiology velmi zajímavých – nová evropská doporučení pro léčbu dyslipidémie, diabetes mellitus ve vztahu ke kardiovaskulárním chorobám, pro léčbu plicní embolie), přes bloky spřátelených společností jak českých, tak mezinárodních, sekce kasuistik („můj pacient roku“) a sponzorovaná sympozia, po již tradiční a velmi zajímavé komentované přenosy z katetrizačních sálů. To vše bude doplněno o předání čestných členství českým i zahraničním angiologům, ocenění nejlepších publikací s angiologickou tematikou a vyzvané slavnostní přednášky.
Těším se, že se opět setkáme na Angiologických dnech v Praze, abychom si v rámci odborného programu i neformálních diskusí předali jak odborné poznatky, tak osobní zkušenosti. Rádi Vás všechny, příznivce angiologie a spřátelených oborů, uvítáme v únoru Praze a uděláme vše pro to, abyste jako stejně v minulých letech na kongresu načerpali podněty a energii pro další práci v oboru vaskulární medicíny.
Debora Karetová
předsedkyně České angiologické společnosti ČLS JEP
Hadirin sekalian, rekan-rekan yang terkasih,
Biarkan saya, atas nama Anda dan terutama atas nama seluruh Panitia Persiapan Persiapan, dengan hormat mengundang Anda ke Kongres Angiologi tradisional mendatang di Praha. Batas waktu sedikit bergeser dibandingkan tahun-tahun sebelumnya, menjadi 13 hingga 15. Februari 2020, venue tersebut akan menjadi tempat kongres Diplomat Rumah Wina di Praha 6.
Apa yang ingin kita siapkan untuk para peserta? Program profesional yang pasti beragam: dari simposium tematik, lokakarya praktis, presentasi hasil terbaru dari studi multisentris dan rekomendasi internasional (sangat menarik bagi para angiolog tahun ini - rekomendasi Eropa baru untuk pengobatan dislipidemia, diabetes mellitus dalam kaitannya dengan penyakit kardiovaskular, emboli paru) blok perusahaan ramah, baik Ceko dan internasional, bagian kasuistik ("pasien saya tahun ini") dan simposium disponsori, setelah transmisi komentar tradisional dan sangat menarik dari ruang kateterisasi. Semua ini akan dilengkapi dengan keanggotaan kehormatan angiologis Ceko dan asing, penghargaan publikasi angiologis terbaik dan kuliah yang diundang.
Saya berharap dapat bertemu Anda lagi di Hari Angiologi di Praha untuk berbagi pengetahuan pakar dan pengalaman pribadi sebagai bagian dari program profesional dan diskusi informal kami. Kami ingin menyambut Anda semua, penggemar angiologi dan disiplin sekutu, di Praha pada bulan Februari dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menarik inspirasi dan energi untuk pekerjaan lebih lanjut di bidang kedokteran vaskular di kongres seperti pada tahun-tahun sebelumnya.
Debora Karetová
Ketua Masyarakat Angiologi Ceko ČLS JEP

Show More Less

Informasi

Perbarui:

Versi: 1.2

Butuh: Android 4.4 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka