CityGuide - Szolnok

3 (6)

Perjalanan & Lokal | 13.8MB

Deskripsi

Ez az applikáció mind a turistáknak, mind a szolnokiaknak kötelező alkalmazás, ha egyszerűen és egy platformon szeretnénk információkat szerezni a városról! Miért böngésznél össze-vissza a keresőkben, ha egy alkalmazáson belül bármikor megkeresheted azt, ami éppen téged érdekel. Sőt, miért vesződnél helybeliként, hogy minden újságot átkutatva felleld az akciókat, ha a CityGuide-ot megnyitva azonnal láthatod azokat.
Mit tartalmaz a CityGuide - Szolnok?
Turistáknak:
* szálláshelyek
* éttermek
* látnivalók
* programok/rendezvények
* vásárlási lehetőségek
* térkép
Helybelieknek:
* boltok/éttermek/szállások
* szolgáltatások
* rendezvények
* akciók
* hírek/aktualitások
* cégek/vállalkozások
* térkép
Az alkalmazás átlátható menüpontokat és egyszerűen kategorizált adatokat tartalmaz, melyekben rövid leírások, elérhetőségek, nyitva tartások, időpontok, telefonszámok, címek és térképek találhatóak, mindez képekkel illusztrálva. Semmi fölösleges információ, csak a lényeg!
Az alkalmazás működéséhez online kapcsolat szükséges (wifi, mobilnet) mivel az adatok egy központi adatbázisból érkeznek, természetesen mindig az aktuális adat.
Milyen egyszerű és hatékony? - Egy település = egy alkalmazás - Nincs fölösleges információ, nincs nem helyi adat - Folyamatos frissítés
FIGYELEM! Jelenleg az adatbázis folyamatos feltöltés alatt áll, ezért csak kevés hely adatai érhetőek el és azok hiányosak lehetnek.

Show More Less

Yang Terbaru CityGuide - Szolnok

Visszajelzések és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztünk. Ajánlott a frissités hiszen ettől többet tud, és hasznosabb társa lesz a CityGuide.

Informasi

Perbarui:

Versi: 2.79

Butuh: Android 4.1 or later

Rating

BAGIKAN

Kamu juga suka